Kom o köp!

Igår köpte vi en ny (begagnad i nyskick) vagn till Ninnie. en Mountain buggy swift. Jättesmidig och lätt. Inte helt ful heller. Nu är jag trött på vår emmaljunga som jag förvisso varit så himla nöjd med. Men vi har haft den i 2 år nu så nu vill vi (mest jag men Jimmy var inte svårövertalad) ha något mindre och smidigare. Tyvärr är denna vagn bara framåtvänd och det känns egentligen inte helt ok när hon bara är 6 månader. Men man kan inte få allt hos en vagn verkar det som. Dessutom åker vi ju syskonvagn rättså ofta och då sitter hon framåt och verkar gilla det så.

Såhär ser den ut:



Nu gäller det att försöka få Emmaljungan såld. Vi har putsat och donat på den så nu är den så fin. Vill nästan behålla den.
Tyvärr strular bromsen lite men det skulle bara vara att smörja upp sa babyproffsen men inte får vi det att fungera. Jimmy ska åka förbi dem imorgon o se om de kan hjälpa oss. Tycker bromsen på en Emmaljungavagn bör hålla i mer än 2 år. Ingen vill väl ha en vagn utan ordentligt fungerande broms. Det är även en tryckknapp som släppt så det är ett litet hål i sufletten. Tråkigt. Vi vill ju helst inte skänka bort vagnen men vi får nog dra av på vad de andra på blocket verkar ligga på i alla fall.




Detta är lätt den bästa vagnen jag ägt och med 4 barn blir det ju ett par. Kommer nog nästan gråta en skvätt om någon köper den. Hoppas den nya är lika bra. :)





Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Åh du kommer att bli sååå nöjd med Urban Jungle! Har haft både singel och syskonvagnen av det märket och älskar dem!
Så smidiga i staden såväl som igensnöad landsväg. Lätt och smidig att fälla ihop och det bästa, allt tyg går att tvätta skontvätt 30 grader :-)

Jättefin Emmaljunga, tror nog att den blir såld snabbt :-)

2013-09-10 @ 21:27:34
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

va fin emmaljungan är =)

ja har en sån ni köpt ny fast med lime gröna detaljer och ja älskar den =)

Svar: Ja, jag gillar den också massor. Hatar dock att hon åker ifrån mig men hon verkar inte ha något emot det. Jag var inne på att beställa en med grönt inuti men sen kom denna upp på blocket i nyskick till bra pris så jag snålade ur. Är inte jätteförtjust i det röda faktiskt. Det skär liksom mot rosa som hon bär ofta :D Dagens i-landsproblem.
Camilla Dahlstedt

2013-10-10 @ 17:45:11
URL: http://www.melissasprinsar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0