Nu börjar det likna något.

Eftersom mäklaren skulle komma hit idag har vi haft eld i arslet för att försöka färdigställa några av våra miljoner projekt vi har på gång i huset just nu. Ett av dem är det som var en verkstad PROPPFULL med massa skit som förra ägaren lämnat. Vår tanke är att det ska bli ett kontor i ena änden och tränings/aktivitets/hobbyrum av resten. Nu är i alla fall skiten urrensat och väggarna målade. Vilken skillnad det blev.
Vi ställde ut lite saker vi har står o skräpar i olika rum bara så nu blev det ju nästan som ett rum. Nu ska bara en korthårig heltäckningsmatta in när vi känner att vi får råd sen ska det byggas någon slags kontorshörna nere där soffan står. Tror det blir toppen i slutändan.
Som man ser ar jag verkligen ingen ursäkt till att inte träna nu. Det hr jag gjort ikväll. Crosstrainat, hoppat massa hopprep och tränat benet i den där prylen i hörnet. Känns bra efteråt.

Vi fick ett riktigt bra värde på huset också. Känns så bra. Nu kan vi byta bank och lägga om lån vilket vi kommer att tjäna flera tusen i månaden på. Underbart!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad bra, kul att höra! Vi tänkte värdera om efter badrumsrenoveringen men verkar som att värdering utan att sälja kostar?

Svar: Ja det kostar ju tyvärr då. Vi fick betala 2500 men om man räknar med att få ett högre värde och då kan lägga om lån, slippa topplån osv så har man ju strax tjänat in de pengarna. :-) När ska ni börja renovera?
Camilla Dahlstedt

2013-10-24 @ 22:58:20
URL: http://Empolie.blogg.se
Postat av: Emelie

Om några veckor tror vi. De ska göra mammas och pallas tre badrum i deras nya hus först. Så bara vänta ut det. Vi trodde att de skulle börjat här nu men det är bra att dom är sena för vi måste fortfarande köpa duschdörrar och badrumsmöbler och det blir nog Bauhaus och ikea och när har man tid med sånt. Och lust att åka till Västerås på en ledig dag... (Aldrig)

2013-10-25 @ 12:51:15
URL: http://Empolie.blogg.se
Postat av: Emelie

Och på tal om värdering så är det ju sant att man tjänar på det. Förhoppningsvis :D

2013-10-25 @ 12:51:43
URL: http://Empolie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0