Taskig handstil.

Inatt drömde jag att jag inte ens kunde läsa uppgifterna på provet som dessutom var på engelska. Det var skrivet med en slarvigt taskig handstil så det gick inte ens att läsa. Försökte förklara för de som höll i provet att jag inte såg vad det stod. De menade då på att kunde jag inte läsa handstilen hade jag inget där att göra. Så illa lär det väl förhoppningsvis inte vara :)

Nu ska jag och mina småkidz inta öppna förskolan i några timmar. Om min son accepterar att klä på sig. Igår hade han och jag en 10 minuter lång brottningsmatch för att få på honom kläderna. Han skulle inte klä på sig och gjorde allt för att försvåra för mig samtidigt som han skrek som en stucken gris. Jag vann såklart men efteråt var jag helt slut i armarna. Adrian var också slut för han somnade i vagnen när Jimmy gick ut på promenad med barnen.


Det är en himla tur att han är söt den lilla terroristen. ♥


Kommentarer
Postat av: Carola

Mycket söt!
Jag håller alla tummar idag! ❤️

Svar: Tack babe!
Camilla Dahlstedt

2013-11-18 @ 10:56:10
URL: http://carolalola.blogg.se
Postat av: Lina

Hoppas att det gick bra för dig. Är så sjukt nervös inför imorgon. Kram

Svar: Tack! Det gick jättedåligt. Tyckte att det var väldigt svårt men det betyder ju inte att du tycker det. Så jag är rätt säker på att jag inte kommer in. Är väldigt bitter idag. Lycka till!
Camilla Dahlstedt

2013-11-18 @ 21:31:55
URL: http://filippamamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0