Ledsen och bitter.

Idag känner jag mig ledsen och bitter över att det gick så dåligt igår. Det är inte kört än, jag vet men det känns verkligen som att det bara är dumt att hoppas. Speciellt eftersom det var så många sökande. Lär ju inte vara svårt att hitta 30 st som gjorde bättre ifrån sig än vad jag gjorde.
Jag vill verkligen göra något med mitt liv. Något som ger mig mer mening än att kasta kollin på ica. Det är en väldigt bra arbetsplats och man tjänar bra men jag vill göra något med lite mer betydelse. Svårt att förklara. Jag vill utvecklas. Jag är väldigt glad att jag har ett jobb så det behöver ingen haka upp sig på.
 
Tankarna går nu återigen till att försöka plugga upp Matte B så att jag får godkänt där, göra högskoleprovet och söka till Sjuksköterskeprogrammet. Men jag har ju försökt med matte B 4 gånger utan att lyckas så det känns inte så kul att misslyckas igen för det är alldeles för svårt för min hjärna. När dessutom detta prov igår gick så jäkla dåligt så vad ska inte högskoleprovet göra? Det är förmodligen ännu svårare. Mitt självförtroende blev inte bättre efter igår.. Men men. Som sagt. Än är inte loppet kört. Men dumt att hoppas känner jag.
 
Nu ska jag ta min griniga dotter och åka till maxi. Vet inte vad som hänt med henne de sista dagarna. Mest gnäll hela tiden. Hon ålar bara än men försöker krypa och blir så arg när det inte går. Det händer nog mycket med hennes utveckling just nu. Ställa sig upp. Ta sig dit hon vill, fast inte på sättet hon vill. Vart är mamma/pappa, osv.
Blir storhandling på barnavdelningen på maxi. Båda barnens blöjor är slut. Ersättningen är slut. Tvättlappar slut. Burkmaten är slut. Kul att allt kommer samtidigt. Ska även prova att köpa såna här nappar som lyser i mörkret. Är skeptisk till att det är något att ha men jag blir galen på nappletandet varje natt. Vet inte hur hon lyckas men den ligger ofta nere vid fötterna. Brukar ha en laddning ligga bredvid mig på natten men ofta så slänger hon ut dem på golvet också. Natten till igår tror jag det var kröp jag på golvet vid två olika tillfällen på natten för att få tag på napparna hon slängt på golvet, såklart in emot väggen. Roligare kan man definitivt ha på natten. Till exempel genom att sova.
 
Adrian vaknade klockan 5 i morse. När vi gick till förskolan strax innan 9 så var han väldigt trött. "Hova mamma" sa han flera gånger i vagnen, och jag kände mig som världens hemska mamma som lämnade en trött kille. Men ska jag ha honom hemma varje gång han vaknar 5 och är trött så kan vi lika gärna säga upp hans plats. Han var i alla fall mycket nöjd när jag gick för de skulle vara ute.
Blir dock väldigt irriterad på en del föräldrar. När jag gick kom det en mamma med sin dotter hängandes i vagnen. Hon såg helt färdig ut, dottern alltså. Mamman säger: "Jag vet inte om hon är helt pigg, hon har blivit jätteförkyld igen" Vafan?! Ha barnet hemma då?! Till och med jag såg ju att barnet inte såg ut att må bra. Det är såna idioter som gör att bacillerna går runt runt runt på förskolorna. Tycker även synd om barnet som inte får vara hemma när hon mår dåligt. Jag blir så arg. Hade jag varit personalen som tog emot henne hade jag sagt åt mamman att ta med barnet hem igen men det tror jag inte att hon gjorde. Jag tog mitt kokande humör och gick hem så jag hörde inte slutet.
 
Nej. Maxi var det.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Ja, usch, sånt kan man bli riktigt irriterad på! Förstår inte hur föräldrarna tänker då de gör så, det är ju varken schysst mot andra föräldrarna eller deras eget barn!

2013-11-19 @ 20:16:09
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Carola

Stackars barn! Hoppas hon blev utskälld kan jag tycka.. 😉

Känner lite som dig.. Jag bara gör samma sak hela dagarna. Är less på att jobba inom vården, kvällar & helger! Vill göra nåt annat, men vad?

Jag tror du klarade provet bra, du är bäst! Puss

Svar: Ja, vad är den stora frågan. Förskolelärare funderar jag också på.. Svårt svårt. Jag hoppas så att du har rätt i att provet gick bra. Verkar som fler än jag tyckte att det var fruktansvärt svårt. Men det visar sig. :)
Camilla Dahlstedt

2013-11-19 @ 21:09:02
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0