Sjukgymnasten och sjukdomar.

Idag har jag varit hos sjukgymnasten. Det kändes inte som att foglossning var hennes specialistområde direkt men hon var jättetrevlig och kollade igenom mig grundligt. Hon kom fram till att foglossning det har jag definitivt, men även mycket spända muskler kring bäckenet. Förmodligen pga att jag går och spänner mig när jag har ont. Det verkade inte som hon tyckte att vi kunde göra mycket mer än att hon visade mig några övningar för att försöka mjuka upp muskulaturen som är spänd och på det viset lindra det lite. Bälte får jag kolla upp själv och akupunktur som många blivit hjälpta av var det inte ens tal om. Linnéa pratade om att hon har ett bälte som jag kunde få låna så det vore ju toppen att prova i så fall. Sen ska jag såklart försöka lyssna på kroppen och vila så mycket jag bara kan och inte utsätta den för det som gör att det blir värre. Dvs typ allt som inte innebär sitta hemma på sofflocket. Det sistnämnda är ju inte så jättelätt med en aktiv 1-åring hemma. Idag och igår har Jimmy varit ledig och jag har inte gjort mycket alls som är ansträngande så jag har inte så jätteont just nu, men imorgon får jag väl känna att jag lever när han jobbar igen.
 
Jag blir så trött. I fredags åkte Bella hem till sin pappa och under helgen har alla där varit sjuka i något influensaliknande. Alla utom hennes pappa. Dvs 3 syskon och bonusmamman. Gissa vem som börjar bli dålig nu? Jo Bella som endast var där över helgen. Jag såg på henne direkt hon kom hem från skolan idag att hon var blek som ett lakan i ansiktet och det är alltid första tecknet på att hon är sjuk. Frågade om hon var dålig men nej hon hade bara frusit lite i skolan. Men mammaintuitionen har ofta rätt. För en stund sen kom hon och nästan grinade och sa att hon inte ville bli sjuk igen men nu har hon huvudvärk och hon var om möjligt ännu blekare i ansiktet. Så då är det väl nån jäkla mördarbakterie de har/haft där hemma och som hon nu dragit hit så snart är vi väl sjuka allihopa här också. Suck suck och åter suck. Men peppar peppar, annars tycker jag vi klarat oss rätt bra ifrån sjukdomar denna vinter. Men nu kommer det väl definitivt att börjas då Adrian ska börja på dagis.
 
Ikväll är det tänkt att vi ska få lite fikafrämmande. Min lillebror och Dennis ska komma och fira Bella då de inte kan komma i helgen. Det är väl typiskt om hon ska vara sjuk då..
 
Nu är det dags att mocka kom just Adrian och berättade med sin "doft"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0