Lagen om alltings jävlighet..

Rubriken är ett väldigt bra uttryck just denna eftermiddag känner jag.
 
Det började med att jag fick för mig att jag skulle ta med mig barnen till Erikslunds shopping. Bara där borde jag ha lyssnat på varningsklockan! Ge dig inte ut själv. 
Adrian behöver dock en liten uppdatering av sin garderob. Det är jättesvårt då 80 börjar bli för litet men 86 känns jättejättestort. Han får helt enkelt ha uppvikta byxor och ärmar ett tag :)
 
Anyway. När vi kommit halvvägs ungefär så kom jag på - Jävlar!! Skötväskan har vi inte med oss. Jag tänkte att är det någon gång Adrian tänker bajsa ner sig när vi inte är hemma så är det väl idag men vänder det gör jag inte.
Väl framme gick vi igenom Lindex och Kapp Ahl lite snabbt för att sedan gå och käka på Ikea som jag lovat Bella. När vi ska sätta oss och jag lyfter upp Adrian så känner jag att han är dyngsur. Blöjf*n har såklart läckt så ungen är helt dyngsur och inga blöjor har jag. Ombyte hade vi ju i form av det jag nyss hade handlat. Så vi stress-stress åt för att sedan skynda bort mot City gross för att köpa blöjor. Blöjor går ju ändå alltid åt men vi har massor hemma så det kändes ju lite onödigt men det stackars barnet kan ju inte behöva sitta dyblöt.
City Gross ligger på andra sidan köpcentret och jag hade väl egentligen redan gjort min kvot av promenerande för idag men jag hade ju inget val.
Efter att vi köpt blöjor var det bara att gå tillbaka till IKEA där de har skötrum för att Adrian äntligen skulle få torrt på sig. Såklart har jag då köpt för små blöjor! Gaaah.. Jag kan ju bli tokig. Om det står strl 4+ 9-20 kg så undrar jag vilken 20 kilos unge som kommer i de blöjorna när de satt bra tight på Adrian som jag inte ens tror väger 11 än. Grädden på moset var ju när Linnea sen upplyser mig om att blöjor kan man minsann få i restaurangen.. Jaha.. men vad bra då..
 
Efter detta hade jag så ont så jag hade kunnat börja grina på fläcken. Lyfta i vagnen som väger 100 kg känns det som i bilen gjorde såå ont. Jag kan säga som såhär att detta var sista gången jag åker iväg med Adrian själv. Det kommer bli långa veckor som är kvar men det kanske är läge att börja lyssna på sin kropp.
 
Såhär i efterhand kan jag nog faktiskt nästan tycka att det är lite skrattretande. Nästa gång jag/vi glömmer skötväskan så vänder jag. Om jag så redan är inne i stan :)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Är det okej om man skrattar lite? :D

Svar: Skratta på du. Idag kan jag också skratta åt det. Igår hade jag kunnat få en hjärnblödning :D
Camilla Dahlstedt

2013-01-29 @ 19:17:54
URL: http://Empolie.blogg.se
Postat av: Carola

Söta underbara du! Stanna hemma & vila lite nu! ❤

2013-01-29 @ 21:47:39
URL: http://carolalola.blogg.se
Postat av: Josefin

Har hänt mig med, exakt samma scenario med Liam när jag var gravid med Elias! Nu kan jag skratta åt det, men just då var det nog bra lätt att hålla sig för skratt alltså ;)

Svar:
Camilla Dahlstedt

2013-01-30 @ 10:19:49
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Rosanna

Jag var inte gravid, men nåt liknande hände oss förut där, Gabriel fick mat på Ikea å vatten i en mugg, han var 1 år då, vatten i en mugg hmm hur tänkte jag? han hällde de över sig å inget ombyte hade jag med mig i skötväskan.. Såå de var bara att gå in på Lindex å köpa ny body å nya byxor å de var exakt som Adrian att 80 var för smått,men 86 var jättestort :) jag skrattar lite åt ditt inlägg, där och då är det självklart jättejobbigt, men nu efteråt är de kul hehe :)

Svar: Jag hade nog fått en lätt hjärnblödning även om jag inte var gravid, men det är klart att det gjorde hela saken aningens jobbigare :)
Camilla Dahlstedt

2013-01-30 @ 23:36:51
Postat av: Rosanna

hehe ja precis,verkligen

2013-01-31 @ 23:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0