Nöjd kille.

Linus har gått och vickat på sin ena framtand i evigheters evighet och ikväll så fick jag äntligen ut den åt honom. Mycket nöjd kille.
Han förväntar sig dessutom att tandfén ska komma och skänka lite pengar åt honom men hur ofta har man kontanter hemma? 9 kr lyckades vi skrapa ihop och vi brukar väl ge en tjuga i alla fall. Tur att Bella lagt en tjuga på hallbyrån från när jag tvättade hennes jacka häromdagen. Får låna den lite snyggt. Hon tror ju i alla fall inte på någon tandfé längre men det gör visst Linus så då är det bara att spela med :)



Min lilla son har fått feber nu ikväll. Inte jättemycket men 38, 3 så det är ju feber i alla fall. Snorar gör han som f*n!
Sova vägrar han nu. Han tog en power nap på 30 min vid sin vanliga läggningstid sen vaknade han och skulle bara inte somna om. Inte blir det någon sovmorgon i morgon heller då stora barn ska till skolan och då vaknar han så fort det rör sig i huset. Hoppas bara inte att han tycker att han ska ligga vaken en timme när Jimmy kliver upp vid 4.

Nu ska jag försöka få oss att sova i alla fall. Natti natt!


Kommentarer
Postat av: Carola

Stora våra små börjar bli! :)
Krya på Adrian, så han får gå på dagis snart igen!
Kram babe!

2013-02-05 @ 09:34:47
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0