Gravid och sjuk

Att vara sjuk är aldrig kul. Att vara höggravid och sjuk är snäppet värre. I alla fall enligt min personliga upplevelse.
Som jag skrev igår så kommer nog snoret snart. Oh yes. Nu är det kommet. Och nysningar och hosta. Inte alls skönt att varken nysa eller hosta med bebis i magen. Eller i bäckenet.
Jag har i ala fall ingen feber men det har jag i princip aldrig.

Igår gick jag och la mig klockan. 20:20. Klockan 0:30 hade jag inte somnat än. Skapligt irriterande. Men bättre att ligga ner och vila än att vara uppe.

Jag hoppas att min minsta son accepterar att bli lämnad på förskolan idag. Det gör redan ont i mammahjärtat bara av att tänka på att han kommer bli ledsen. Jag kanske får lov att vara med en stund. Jsg ska även klara av ett besök hos barnmorskan och det ska bli lite spännande. Tror inte magen växt så mycket men jag hoppas den sjunkit. I helgen har jag haft massor med sammandragningar. Inga onda tyvärr. Men jag hoppas vi blir av med förkylningar i detta hushåll innan hon
tänker komma. Vill inte börja med en förkyld liten bebis. Men det är ju trots allt 24 dagar kvar så hon dröjer nog.

Utöver detta tänker jag göra nada idag. Kommer nog vara ganska trött. Ligger återigen och kan inte sova och om 1 timme måste jag väcka Linus. Lagom till han åkt ska Bella upp och sen är det snart dags att åka med Adrian. Han vaknar ju såklart redan när jag väcker Linus. Sova utan mamma går ju inte.

Nu ska jag vila ögonen en timme. Somnar väl och är helt knäckt när klockan ringer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0