Ullareds shopping

När vi äntligen kom ner igår var det så jäkla lång kö för att komma in att jag var nära på att sätta mig i bilen och åka 45 mil hem igen. Helt galet. Säkert 5-600 meter. Det flöt dock på ganska bra så på ca 30 min var vi inne. Åh herreminjävlar. Det var folk överallt. Trångt och folk stannar mitt gångarna och parkerar sina kundvagnar här och där som STÄNDIGT efterlyses i högtalarsystemet. Men när vi väl var där var det ju såklart bara att börja vässa armbågarna och ta sig fram. Vi lyckades rätt bra. Adrians hög. Han fick nog mest och var väl i störst behov också. 4 t-shirtar, 2 body t-shirtar, 3 långärmade 3-shirtar, 4 långärmade bodys, en joggingdress, 3 par joggingbyxor, strumpor, 2 pyjamaser, stickad tröja, vintervantar, mössa, osv osv. Vi köpte även en mysig brun vinteråkpåse som passar perfekt till vagnen för 229 kr. Allt detta i strl 80 så det är rätt stort ännu. Vi köpte även på oss lite grejer i 86 som får ligga och vänta ett tag. Linus hög. Orkar inte rabbla upp allt och ingen bryr sig säkert heller. Men kul att titta tillbaka när det är eko i garderoben vad som borde finnas. Han och Bella fick också tunna och tjocka vintervantar + mössor. Lillans lilla söta hög. :) Jag älskar ju rosa jag. Den långärmade bodyn som ligger där kostade liksom 9 kr. Galet :) Bellas hög. Hon har ju dock en outfit på sig redan. Köpte skitsnygga jeans för 29 kr. Adrian inviger åkpåsen :)Adrians vinteroverall. Såg inte alls så snygg ut i affären men tänkte att den får duga. Men den var jättesöt och gigantiskt stor på. Strl 80. Lillfisen!Sen avverkade vi massa annat småskit också såklart. Jimmy har väl också uppdaterat sin garderob ganska ordentligt och till en tjockis som jag fanns det inte så mycket. 2 mammatröjor, underkläder och två ursexiga nattlinnen *ironi* :)Lakan och öngott till alla sängar. Några julklappar till de barnen som inte var med. Dyrt blev det men hade vi köpt allt detta här hemma hade det säkertligen kostat mycket mycket mer. Bara på åkpåse och overall till Adrian om vi skulle köpt i "vanlig" butik har vi mest troligt tjänat in 500 kr. Sen att man inte handlar samma mängder hemma men nu var vi alla i behov av kläder samtidigt. Hemma med Adrian hade det gått jättebra. Tack mamma och pappa för allt!

Kommentarer
Postat av: Carola

Wie va mycket fint ni köpt! Va roligt!
Skönt att det gick bra med Adrian oxå! Puss & gull!

2012-10-07 @ 18:47:03
URL: http://carolalola.blogg.se
Postat av: Em

Vad kul att se och läsa! Jag har aldrig varit där men skulle vilja!

2012-10-07 @ 20:14:53
Postat av: Emelie

Gick inte så bra men det var jag som skrev kommentaren

2012-10-07 @ 20:15:29
URL: http://Empolie.blogg.se
Postat av: Rosanna

va kul..jag skulle vilja åka dit en enda gång i hela mitt liv bara för att se om de verkligen är så billigt :) jättefina saker ni köpt :) vad stor Adrian har blivit söta pojken

2012-10-07 @ 20:44:29
Postat av: Josefin

SÅ fina grejer ni köpt! Nu längtar jag ännu mer tills vi ska dit! Haha :) Så härligt att det gick bra med Adrian! :) Måste kännas skönt..

2012-10-08 @ 07:48:25
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0