3 av 3 barn hemma idag.

Japp. Som rubriken lyder så har jag alla barnen hemma idag.
Linus klagade hela eftermiddagen och kvällen igår över huvudvärk så imorse gick jag in rätt tidigt till honom för att höra hur han mådde. Han taxi skulle nämligen komma 7:40 och den måste ju avbokas i tid om han är sjuk. Han sa att han hade ont i huvudet och ville vara hemma. Det är inte som att han brukar ha det direkt så jag tänkte att han säkert var på gång att bli sjuk.
Även Bella klagade lite smått över magont men inte nämnvärt så när jag jagade upp henne för att käka frulle så satt hon bara likblek i ansiktet och petade i sin smörgås. Hon hade ont i magen, men mådde inte illa så jag sa åt henne att i det där skicket så blir det ingen skola idag.
 
När Linus sen kom upp en stund senare så var han fly förbannad för han inte skulle få gå till skolan och hur pigg som helst. Då var det redan för sent att skjutsa in honom. Så svårt att avgöra om de är i skolskick ibland tycker jag..
Han fortsatte att vara pigg så när Linnéa messade och undra om jag ville luncha på stan så tänkte jag att varför inte. Bella klarar sig ju hemma själv en stund. Men jag frågade ju såklart självklart om det var okej att vi åkte och det var det. Hon tycker det är mest skönt att vara ensam hemma ett tag. Stor tjej nu :) Så grabbarna och jag har käkat lunch med Linnéa och Sammy. Trevligt trevligt. Adrian var lite imponerad över Sammy. Liten bebis ju.
Bella har inte heller ont i magen längre men ligger mest på soffan och är fortfarande blek så nåt vajsing kanske det är. Linus får gå till skolan imorgon, Bella får vi se hur det artar sig. Hon äter i alla fall bra.
 
Jag har fortfarande piss-ont i mina fogar! Inte samma knivskarpa "skrika rätt ut smärta" som igår men ont o jäkligt. Satt och läste gamla inlägg här på bloggen igår om när jag var gravid med Adrian. Jag förklarade min smärta då precis på samma sätt som nu. Även att det var mycket värre på höger sida. Konstigt. Fast inatt vaknade jag och hade mest hon på vänster sida. Framfogarna gör inte alls lika ont. Alltid något positivt :)
 
Ikväll börjar Greys Anatomy. Finally. Innan det är det Nybyggarna. Bästa tv-kvällen!! Jag gillar ju Arga Snickarn Anders jag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0