Barnmorskebesök v 24+3

Idag har jag varit på mitt första barnmorskebesök sen inskrivningen. Det gick bra och allt såg bra ut som väntat. Den nya barnmorskan verkade jättegullig så det var ju skönt. Slipper jag ha ångest över att ha bytt :)
 
Sf-måttet låg på 25 cm och vad jag kan minnas så brukar jag ligga på 24 cm runt vecka 24 så jag ligger över medelkurvan. Om jag gått en vecka längre vilket jag misstänker så skulle jag ligga ganska bra precis på medelkurvan så det förstärker ju min tro om att jag är längre gången. Men hon kommer ju när hon kommer.
Har ett väldigt tryck uppåt under revbenen redan. Igår var det fruktansvärt. Så som det brukar kunna vara precis innan bebis sjunker ner och fixerar sig.
 
Hjärtljuden låg på 158. Rätt höga men den här bebisen är precis som sin storebror. Helt vild i magen och hon var vaken och aktiv när vi lyssnade. Adrian hade alltid också jättehöga hjärtljud.
 
Fick även numret av henne till enhetschefen. Hon tyckte absolut att jag skulle ringa honom/henne (vet inte vad Heike ör för kön ;) ) och berätta om hur jag blev bemött med Adrian förra veckan. Jag berättade att jag förmodligen snart kommer behöva en läkartid men att jag inte visste om jag var så sugen på att ringa och få träffa någon som sist. Så hon tyckte jag skulle be om en annan läkare och om de hade åsikter om det så skulle jag hänvisa till barnmorskan så skulle hon fixa en tid åt mig.
 
Nu ska jag fortsätta bråka med min graviditetspenningsansökan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0