Nu har Elliot flyttat.

Imorse la vi ut båda katterna på blocket då de är olyckliga av att vara inne. Främst Elliot har vi ju märkt det på. Dessutom har de börjat reta upp sig på varanda och slåss och härjar här hemma. Jag tänkte nog att det är omöjligt att omplacera en katt men man måste ju börja i någon ände.

Döm av min förvåning när det en kvart efter att annonsen godkänts ringer en kvinna som säger sig ha blivit helt blixtförälskad i Elliot på bilderna. Hon ville komma direkt och hämta honom. Det bästa av allt var att hon bor på en Hästgård utanför Köping där de haft en katt som nyligen dött 17 år gammal. Nu behövde de en ny musjägare och hon hade länge och väl tittat på blocket men inte hittat någon som kändes rätt. Förräns Elliot kom. Han måste ju vara bra snygg.

Nu hoppas vi att han sköter sig och att allt går bra för dem. Bara en katt kvar hemma nu. Hon ligger kvar på blocket så finns det någon som vill ta henne får hon också flytta. Men hon känner vi inte mår lika dåligt av att gå inne och hon kanske till och med kan få gå ut igen. Det var inte hon som hoppade upp på folks bilar och som störde grannarna. Synd att de inte ville ta båda ;) Vilket liv för en katt liksom. Det känns superbra.



Snyggingen.

Visst kommer vi att sakna honom men detta kändes som ett måste. Nu får han det bra.


Kommentarer
Postat av: Carola

Plutten kommer säkert få det jättebra, förstår att hon vart såld på honom, han är en skönhet! Skönt för er alla att det gick bra! Kram

2012-05-13 @ 21:05:46
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0