Slit och släp.

Idag har vi varit flitiga som små myror. Så gott det går i alla fall med en liten kille som behöver roas.

Vi började med att städa i verkstan. Sen blev det städa i datarummet/gästrummet där nere i källaren. Hela källaren har haft ett lager av slipdamm efter att Jimmy tyckte det var smart att bila upp betonggolvet utan att stänga några dörrar. Så nu börjar det ordna upp sig. Efter en sväng till bauhaus så åkte vi hem och fortsatte i gillestugan. Den ska delas av i framtiden och bli två mindre rum varav det ena ska bli Bellas rum i framtiden när Adrian ska ha eget rum. Vi slet ner en gammal bioduk som satt för ett fönster så nu får vi in ljus där och det blev ett helt annat rum. Vi har massa visioner om vad vi vill göra i huset nu. Men en sak i taget så vi inte blir nå Arga Snickarn fall ;)

Nu har Bella äntligen kommit hem och imorgon kommer Linus också. Jag tänker njuta av stress och ett livligt hem igen.

Träffade förresten min nya chef idag på maxi och han undrade när jag kommer tillbaka. Usch. Nu är det bara lite drygt ett halvår kvar. Tanken på det ger mig klåda och rysningar. Jag vill bli hemmafru. Fast lönen kan jag behålla. :)


Kommentarer
Postat av: Carola

Vad duktiga ni har vart! ;) tror minsann det kommer bli toppen med era planer! :) låter bra, att det var ett fönster bakom bioduken? Haha, kanon! :)

Nästa vecka ska vi boka in en dejt tycker jag allt! Puss puss

2012-03-05 @ 08:53:46
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0