Ohyra..?

I lördags morse vaknade jag av att naveln kliade nåt fruktansvärt. Hittade då 6 myggbettsliknande grejer typ inne i naveln och det kliade så jag höll på att bli tokíg.

Blev uppskrämd av min kära svägerska att vi kanske hade fått vägglöss. Fruktansvärt äckligt och jag googlade massa och kände bara att har vi skiten bränner jag upp huset.

I alla fall så 2 dagar senare så hade jag fått ännu ett slags bett på skinkan och i och med det så slet vi ur allting i sovrummet och synade säng, sängram och allt. Inget som helst tecken på att det skulle finnas några äckliga små kryp. Sovrummet blev ju i alla fall väldigt grundligt städat. Kände mig lite lugnare.
Det som även talar emot vägglöss är att de gärna bits på lättåtkomliga ställen som sticker ut från täcket när man sover. Typ armar, ansikte osv. Inuti naveln, när jag sover med kläder och oftast ligger på mage är ju inte så lättåtkomligt. Dessutom har varken Jimmy eller Adrian fått något. Tack och lov. Känner mig hemsk som mamma om vi har någon jäkla ohyra och jag låtit Adrian sova där.

Fick tipset av Carola att även katterna kan dra med sig nåt loppliknande in. Googlade ännu än gång och blev om möjligt ännu mer äcklad. Skitsvåra att bli av med tydligen. Det är ju visserligen vägglöss med.
Igår kväll när jag gått och lagt mig börjar det återigen klia och jag hittar två bett eller vad det nu är långt upp på insidan av låret. Gaah. Jag får panik och jag blir så jävla äcklad.

Har just slitit ur sängkläderna och det är andra gången jag tvättar skiten i 90 grader. Katterna vill jag knappt se åt. De äcklar mig även fast jag vet om de nu har nåt så är det ju inte deras fel. NO MORE katter i sängen kan jag i alla fall tala om. Måste gå igenom deras päls och se om vi hittar något.

Det kliar överallt på hela kroppen och det känns som att det kryper på mig. Det är väl mycket inbillning också. Nåt skit är det ju i alla fall. Jag har då tyvärr inte sett till några myggor så tyvärr tror jag inte på det.

Någon slags överkänslighet? Men det brukar ju inte bli som myggbettliknande grejer då..  

Nu ska vi snart åka och titta på en torktumlare. Så länge detta pågår tänker jag tvätta våra sängkläder varje dag i 90 grader. Täcken och allt. Lite svårt när man knappt har några hängmöjligheter. Vi har ju ändå planerat att köpa en. 
Blir det inte bättre inom några dagar måste vi nog ringa Anticimex. Men vi har ju inte hittat nåt som tyder på ohyra. Jag hoppas att jag målar fan på väggen i onödan.

ÄCKLIGT!!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Tror på katterna! Har varit med om samma själv nämligen. Köp loppmedel! Lycka till!

2012-03-28 @ 16:52:47
Postat av: Carola

Helt klart katterna, exakt så hade vi med! Kan finnas i soffan oxå! Jag vet hur det är.. Jag var nära att bygga en koja till vår katter så dom fick sova ute på sommaren.. Vidrigt! Vi köpte loppmedel, men fick behandla flera gånger.. Ska behandla nu, innan dom drar in iigen! Lycka till babe! <3

2012-03-28 @ 21:10:26
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0