Kissekatter..

Igår när Jimmy var över och hjälpte grannen med en grej så påpekade han lite fint att våra katter gör sina behov på hans tomt och att även en annan granne hade sett våran ena katt setat på hans motorhuv och nu var det repor på den.. (??!!) Så nu vill de att vi kopplar våra katter för det är minsann lag på att hålla katter kopplade? Suck... Så är det inte. Det är däremot lag på att man INTE får ha katter kopplade utan  uppsikt.

Så nu har vi problem här hemma. Självklart förstår vi grannarna. Vi vill inte ha massa kattskit och piss i vår trädgård och förstår ju att ingen annan vill det heller. Kan de inte bara göra sina behov helt i lådan hemma? Att de repar några bilar har jag då svårt att tro. Skulle bra gärna vilja se hur Elliot gör när han repar bilar i så fall. Han är den enda som vi sett sitta på en bil. Nova håller sig mer hemmavid.

Men vad gör vi? Nu är ju katterna vana att få gå ute och säger klart och tydligt till att de vill ut. HELA TIDEN! Har hållt dem inne sen igår och det är ett jäkla liv här hemma. Mjaoooooooooofff, låter de. De skrikjamas och låter som jäkla bandsågar och sitter parkerade vid ytterdörren.  Gör de inte det så behöver man bara lyfta arslet ur soffan tex så springer de dit och vill bli utsläppta. Vi kommer inte att kunna gå in och ut genom ytterdörren normalt utan att de drar för de är snabbare än blixten när de väl fått sikte.
Samtidigt tycker jag synd om dem. De fattar ju inte. Varför fick vi helt plötslig inte gå ut? De går som osaliga andar här hemma. Känner mig som en djurplågare. Nova har fått spatt flera gånger och springer från köket in i vardagsrummet som en jäkla raket som brinner av.

Kanske får låta dem gå ut en stund om dagen bara och sen försöka ha dem inne mer så att de inte får samma möjlighet att pissa o skita ute. Sen vara noga med att klippa klorna varje vecka så de inte kan repa några bilar.. Jag vet ärligt talat inte vad vi ska göra. Kan man vänja katter med att vara inne igen? 


Kommentarer
Postat av: Josefin

Nä, stackars kissar.. vad tråkigt :( jag har ingen aning om hur katter fungerar faktiskt..hoppas ni finner någon lösning!

2012-03-05 @ 09:17:48
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0