Fredag.

Idag har vi ringt anticimex eftersom varje morgonen när jag går upp har jag ett eller ett par nya "bett" De tyckte att eftersom vi tvättat noga, torktumlat (då ska eventuella löss dö) och inte kan hitta något så ska jag börja med att gå till doktorn så att de får konstatera om det är insektsbett eller inte som jag har. Hoppas hoppas inte! Katterna har inte fått vara i sovrummet alls på 3 dygn nu. Ringde min familjeläkarmottagning och fick en tid kl 13.15. Säger de att det är insektsbett så överväger jag att bomma igen vårt sovrum och aldrig mer gå in där. Men nu ska vi inte måla fan på väggen som sagt. Har fått något skit i knävecket nu som inte är som de andra. Ser mer ut som eksem.

Annars vet jag inte vad vi ska hitta på idag. Jag har i alla fall duschat och fått på mig kläder. Bara en sån sak är ju imponerande. :) 

Handla måste jag göra. Måste köpa blöjor igen. Ska aldrig mer köpa pampers blöjor. De jäklarna håller ju inte tätt igenom ens. Stackars Adrian vaknade inatt och var helt dyngsur hela han. Då var det inte det vanliga läcka på sidan utan frampå och utanpå. Dessutom var den inte ens jättetung. Får köpa modell gigantiska av Liberos och hoppas att de är bättre.
För övrigt appropå Adrian och blöjor är han helt omöjlig att byta på numera. Lägg ner honom på rygg och han rullar över på magen på en mikrosekund. Nu händer det grejer. Han ligger verkligen inte still längre utan rullar fram och tillbaka och åt sidan. Inatt var första natten som han rullat över och sen sovit på magen. Han ligger inte direkt still längre så imorse tror jag att jag och Jimmy delade på 90 cm medan Fisen bredde ut sig över resten av sängen. Inte så mysigt att dela säng längre :) Men nu sover han i alla fall första delen av natten i sin säng. Det går framåt.

Ha en trevlig fredag !!


Kommentarer
Postat av: Rosanna

Libero läcker på sonen här.. Pampers har också läckt flera ggr

2012-03-30 @ 13:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0