Föräldrargrupp

Torsdag idag. Den här veckan har faktiskt gått rätt fort.

På förmiddagen åkte vi till Ikea och köpte hem skåpen och det till tvättstugan som vi hade beställt. Vart ett jäkla strul innan vi fick grejerna vi skulle ha men det gick bra till slut. Jag fick sitta i varuutlämningen och roa bebis medan Jimmy och en kille från varuutlämningen fick springa och plocka ihop allt.

På eftermiddagen var jag på föräldrargrupp för första gången. När vi var på bvc här i Skultuna första gången så frågade bvcsköterskan om jag ville vara med i en förlädrargrupp med jämnåriga barn, så varför inte tänkte jag. Idag pratade vi olycksfall. Faror i hemmet bland annat. Fick se på filmer om hur man gör om de satt i halsen. Usch. Jag hoppas att jag aldrig behöver försöka mej på heimlich manöver (eller hur sjutton det nu stavas) på Adrian. Har ju varit skonad på Bella och Linus. Ingen av dem har satt i halsen värre än att de kunnat hosta upp det själva. Jag får ont i magen när jag tänker på det :/ 
Det är nog dock läge att börja köpa på sig kontaktskydd och grejs snart. Fick lite ångest över att det inte redan är gjort. Är väl bara en tidsfråga innan Adrian tar sig fram på annat sätt än i gåstolen. Då ska det ju helst redan vara säkrat.

Åh vad jag längtar efter helgen. Inte för att vi har nåt direkt planerat men vi kommer nog på nåt. Men jag vill ha Jimmy hemma. Saknar karlsloken.

Nu ska jag fortsätta försöka spöa Dennis i Wordfeud. Jag brukar åka på storstryk när jag spelar mot honom men just nu har jag ledningen och så tar såklart batteriet i luren slut. Ett typiskt i-landsproblem :D


Kommentarer
Postat av: Dennis

Kan du inte skriva hur matchen slutade?

2012-03-15 @ 21:08:50
Postat av: Camilla

Skit ner dig! :)

2012-03-15 @ 21:33:52
URL: http://camorr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0