En grådassig fredag.

Smärta! Det är vad jag känner i mitt ben. :/ Det är inte ischias. Det har jag haft som gravid. Det sitter mer i mitten av skinkan. Mitt onda sitter typ på sidan av skinkan där den övergår i låret. Går bra så länge jag är still men att gå och stå på benet är ingen höjdare. Skriker rätt ut när smärtan liksom kommer från ingenstans och hugger till. Jag börjar väl bli gammal.

Lär ju inte bli nån promenad idag med andra ord. Blir nog en väldigt lugn och tråkig hemmadag. Mitt fredagsnöje när Jimmy jobbar kväll brukar vara att åka hem till mor o far men de skulle på After work idag lät det som.

Nu ska jag roa bebis!


Kommentarer
Postat av: Carola

Kram till dig babe! Svär lite över att du inte kunde komma över till oss ikväll. :( saknar dig, nu får vi dejta snart! Puss & gull

2012-03-16 @ 16:39:30
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Emp

Förresten, din kollega som bott här är han en sån som tar den enklaste vägen på jobbet istället för att görat ordentligt?

För så verkar han vara när han renoverade :p

Noll innanför pannbenet ungefär, vi och hon som bodde innan har fått städa upp efter dom...

Hoppas han inte är en stammis på din blogg :p

2012-03-17 @ 17:53:23
URL: http://empolie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja det verkar inte bättre, han verkar ha blundat och spikat.

Som till exempel; när vi var på visning så stod soffan där vi har soffan nu. Så flyttade vi in och soffan var ju borta, då var det inte tapet hela vägen ner till golvet! :S

Hur jäkla pantad får man vara?

2012-03-17 @ 18:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0