Prisa skatteåterbäringen.

Idag har det trillat in lite pengar på kontot i form av skatteåterbäring. Det gillar vi skarpt. Jag hade inte förväntat mig att de skulle komma redan. Brukar de inte komma närmre midsommar?
Men som det alltid är när det trillar in lite extra pengar så får man extra utgifter. I alla fall upplever jag det så. Vi måste byta bromsar på min bil vilket inte är en jätebillig historia så där försvann drygt en tredjedel av pengarna. Som tur är har jag en snäll lillebror som jobbar på Bilia och en karl som inte är helt väck när det gäller bilar så på lördag kommer brorsan och hjälper till. Jimmy har mutat med att de ska dricka öl så nu har vi 3 plattor öl står i hallen. Appelblad, en kompis till Thomas och även kollega till oss kommer också. Sen ska vi grilla också. Kan bli trevligt. Jag får ju hålla mig nykter dock då Adrian är hemma.

Jag börjar verkligen längta efter barnvakt nu. En enda gång sen Adrian föddes har vi haft barnvakt och det var när Jimmy jobbade och jag skulle med Bella på innebandyträning. 1,5 timme eller nåt.
Det skulle vara trevligt att hitta på något bara jag och Jimmy. Vi har inte jättemånga som kan vara barnvakt då Jimmys släkt inte är direkt delaktiga. Det är ena systern men hon bor i Norrköping så det är ju inte det lättaste. Adrians så kallade farmor har inte hört av sig en enda gång sedan han föddes. Så jävla dåligt. Hur kan man inte vara intresserad av sitt barnbarn?
Sen har vi ju mina föräldrar men de båda är i USA nu så jag ska ansöka om barnvakt när morsan kommer hem någon gång. Jag skulle uppskatta en timme att bara få ligga och pilla navelludd. Jag har ju storebror också men de har alltid häcken fulla med nåt. Lillebror också, men han får väl panik om Adrian bajsar och Adrian får panik när Thomas pratar :)

Idag har jag fruktansvärd skallebank och är så trött. Känner mig som en helkass mamma då vi knappt varit utanför dörren idag men jag orkar bara inte. Vi tog ett varv i trädgården nyss och konstaterade att det är hög tid för gräsklippning. Det ska jag göra imorgon förmiddag om det inte regnar. Det är mig egentid det. :)

På eftermiddagen imorgon ska jag åka och fira min kusin Linas student. Blir inte åka ner på stan och titta. Känner inte för att stå och trängas med en miljon folk och barnvagn. Åker hem till dem efteråt istället.

Nä.. skallebanken blir inte direkt bättre av att sitta vid datorn. Ciao!!

 


Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag förstår dig! Vi har ingen tillgång till barnvakt sådär jätteöverdrivet, kanske några timmar en kväll eller under dagen.. men inte så att man kan lämna bort dem över natten till någon. När vi ska göra saker ensamma sker det när min familj är här och hälsar på eller så är det vääääl planerat och mormor/morfar är bokade som barnvakt..så åker dme ner hit från Västerås och har barnen. Vem har sagt att det ska vara lätt :) haha.. men ibland så, önskade man ju att det var lite mer spontant vissa gånger.. att om man ville så gick det. Men men.. alla är inte lika intresserade tyvärr, sorgligt men sant.

2012-06-08 @ 08:46:24
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0