Jag kan bli tokig!!

Jag hatar snor och jag hatar hosta!!
Adrian är sååå snorig och jag önskar att jag bara kunde låna hans näsa en stund och fräsa utav helvete så det stackars barnet får luft. Han kan ju inte ens suga på nappen. Näsdroppar hjälper inte ett dugg eftersom snoret ändå stannar kvar i näsan och nässugen.. ja den hatar han ju så det blir ju rena misshandeln känns det som varja gång man ska försöka få ur lite snor ur.
Hostat har han gjort hela natten känns det som så jag ringde familjeläkaren och skulle höra om det fanns något att ge en så liten mot hostan. Jag hann knappt prata färdigt meningen innan vi hade en tid på oxbacken kl 15:45. Han har i alla fall ingen feber längre så jag tror ju bara att det är en dryg förkylning.
Nu ääntligen sover han lugnt, i mitt knä såklart. Jag får väl sitta här med min snoriga tröja och drömma om en dusch.

Han har fått för sig en grej min käre son. När han ska sova ska han bara ligga och pilla i mitt hår. Oftast är det bara att han drar fingrarna igenom håret så lite mysigt men när näsan korkar igen och han inte får luft blir han förbannad och då sliter han i håret. Får han inte pilla i håret blir han jättearg så jag måste släppa ut håret varje gång han är tjurig för annars sliter han tag i nackhåret som han får tag i och det är icke skönt. Att försöka ha en tillstymmelse till frisyr nuförtiden är ju omöjligt.

Linus är också jättehostig men är pigg och till skolan skulle han absolut. Bella är bra nu i alla fall. Hon var i skolan redan igår och huvudvärken är som bortblåst. Skönt det.

Detta blev ett väldigt gnälligt inlägg man jag känner mig gnällig :) Jag är trött.

Ikväll blir det fredagsmys på hög nivå.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag är också gnällig, och trött.. ofräsch, ful och tråkig :) krya på Adrian!

2012-06-01 @ 11:56:58
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.com
Postat av: Carola

Krya på Adrian & hoppas ni får en mysig kväll med massa gott att äta! :) jag ska snart ta ett glas vin! ;)

2012-06-01 @ 15:32:53
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Emelie

Du får fixa en peruk han kan pilla (dra) i :)

2012-06-01 @ 16:28:38
URL: http://empolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0