Premiärbadet.

 
ÄNTLIGEN har vi fått lite sommar. Så skönt att slippa regn, rusk och nordanvindar. Hörde på radion idag när de pratade om varför folk vill bo i Sverige när vi har så himla kort och opålitlig sommar. Jo, för att när vi väl har sommar så är den oftast så himla bra. Vintern har väl sina fördelar den också. När vi har riktigt vinter och inte snö och slask.
 
Idag har jag och Adrian premiärbadat i poolen här hemma. Jag var först och köpte en simring som han kan sitta i och flyta omkring och sen en sån här uv-dräkt som ska skydda lite mot solen. Idag var klockan visserligen nästan 19 när vi badade men för framtiden.
 
Vi hade 24 grader i vattnet. Adrian plaskade och tyckte det var jätteskönt, mamman kom inte i mer än stående. Haha.. Sån badkruka jag har blivit? Jag har sagt till ungarna är när det är 25 grader så kan jag bada. Jag får nog nästan höja till 30 grader :)  Men jag busade med Adrian i ringen i alla fall och så fick han "simma" lite och då var han mer vild än tam. Gissar på att Lillfisen kommer att vilja bada flera gånger.
 
 
Nöjd kille.
 
Nu går han mer och mer här hemma. Idag har det verkligen släppt och han har kommit på att han kan gå mellan saker själv om de står tillräckligt nära varandra. Han går några steg och kastar sig sista biten. Han har även gått, stannat och satt sig ner utan att ramla. Tror hans rekord är 8 steg. Duktig kille. Skitstolt blir han också! Ser så konstigt ut när han går för han är så himla liten än. Han är ju inte ens 10 månader och dessutom rättså liten/tanig för sin ålder så det ser jätteroligt ut när den lilla microfiguren kommer gåendes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh vad duktig han är! :) Stora lilla killen.
Hyresvärden payar, de andra i huset (är bara en under) säger att de är snåla, har inte upplevt det själv än, men för att ha lite plus på dom för att hämta ut mer grejer till annat sen så målade jag dörrarna med färgen som blev över från S rum :D haha

2012-07-04 @ 21:20:02
URL: http://Empolie.Blogg.se
Postat av: Josefin

Så duktig han är :) Jag minns när Liam började gå, han var lika gammal som Liam och inte alls så stor som sin lillebror är.. han hade knappt nåt babyhull,utan var lång och smal :) Såg så roligt ut, och gulligt.. haha.

2012-07-05 @ 12:14:27
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Carola

Stora duktiga lilla fisen! Såg allt hur stolt han var! <3
Tack för sist, vi får ses nästa vecka nåt när du har stora kidsen! Puss & Gull!

2012-07-05 @ 12:37:45
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0