Nyårsafton och 1 januari.

Nyårsaftonen vart lugnare än lugnast. Gud så trött jag var. Efter 19 hade jag nedräkning tills jag fick gå och sova. Men det var väl sviterna efter kräksjukan. Höll mej dock vaken hela kvällen för Bellas skull. Tror hon blev rätt nöjd ändå.
Först käkade vi mat med hennes fantastiska fina dukning. Haha.. Lillskrotan vad hon gillar att hålla på. Matsedlar och allt fick vi och så skålade vi i Pommac. Sen kollade vi på film - The Spy next door. Rättså rolig faktiskt. Efter det spelade vi lite kort, hade lite frågelek och allmänt bara väntade ut tiden. Sista timmen var värst. Trodde jag skulle gå av, av trötthet. Vid 12-slaget gick Bella och Jimmy ut och tittade på smällare och jag kröp ner bredvid den snarkande bebisen som sov sig igenom 3.e världskriget utanför. De var dock ganska snabbt inne igen då det var 10 minus ute och Bella kröp nöjd ner i sängen utan protester. Sen sov hon till 10.30 imorse. Adrian däremot ville inte vara snäll o ge oss sovmorgon. 

 
Bella bus när vi spelade kort.


Fisen fick ligga och vädra lite. Han blir så lycklig när kläderna åker av. Han kommer bli nudist :)

Idag är det då 1 januari och årets segaste dag känns det som. Känns nästan som jag festade igår. Huvudvärk och så trött och seg. Mor och far var över hit och åt tacos med oss och efter det har vi glott på Kalle och chokladfabriken och nu Polisskolan.

Adrian har lärt sig nåt nytt ikväll. När han blir arg så böjer spänner han sig som en ostbåge och försöker vända ut och in på sig själv och morrar. Tar i för kung och fosterland och blir jättearg. Ser så kul ut. Han blir knallröd i ansiktet. Humöret har han fått från sin far. ;)
Kan också säga att med största sannolikhet är två tänder på väg. REDAN!!!? Han dreglar som sjutton och har varit mycket grinig ihelgen och det enda som hjälper är när man gnider tandköttet. Tittar man ser man dessutom två vita streck i tandköttet där tänderna ska fram. Det har inte spruckit igenom än dock. Avveckla amningen?? Haha.. De får gärna vänta ett tag till. Har inte lust att få tuttarna avgnagda.

Undrar hur många som tänker börja banta imorgon? Jag ska på kalas imorgon så jag tänker inte börja banta imorgon. Punkt.

Nu kom kattfan in med en död fågeljävel också!!! Här fås det inget beröm.. usch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0