Måndag!

 Sitter just nu och lyssnar på en intervju på Efter 10 med Malou. Anna Wahlgrens dotter Felicia som skrivit en bok om sin uppväxt. Hon Anna, som ska ha så himla bra råd i barnuppfostran och dylikt. Hur man ska få barn att sova etc etc och jag har väl alltid haft lite svårt för människan. Men tanten verkar ju ha haft jordens sämsta uppfostran av barn själv? 7 olika äktenskap med olika män. 18 olika adresser på 19 år eller om det var tvärtom. Mamman kunde försvinna i flera dagar och den 9 åriga dottern i familjen fick ta hand om minsta killen och ingen visste vart mamman var.. Herregud säger jag bara..

Nåväl. Till något annat.

Nu är det ny vecka igen. Jag var helt galet trött imorse. Som tur var hade Bella sovmorgon så vi behövde inte gå upp förrän kl halv 9. Jag vaknade strax efter 8 och inser att det redan börjat ljusna ute och hur UNDERBART är inte det?? Vi går mot ljusare tider.
Jag ska dock erkänna att jag har lite blandade känslor i det här att längta efter vår och sommar. Ju mer tiden går, desto mindre tid är det kvar hemma med Adrian. Panik och ångest ger det mig helt ärligt. Jag mår verkligen dåligt av tanken på att börja jobba igen. Det är minst 8 månader kvar men med tanke på hur fort de här 4 första månaderna har gått så hur fort ska inte resten av tiden gå.
Man längtar efter Adrians framsteg men samtidigt vill jag ha kvar min lilla gofis-bebis för alltid.


Fisen gymmar.
Tänk om en annan kunde ligga så med benen helt oansträngt?

Vad händer i veckan då.
På onsdag ska förhoppningsvis jag och Linnea gå och kolla in Öppna Förskolan här i Skultuna. Ska bli spännande. Tycker det är lite jobbigt att gå dit helt själv första gången så jag släpar med Linnea :)
På torsdag är det ju babysim kl halv 12. Funderar på att ev ta öppna förskolan på Odensvi innan efter att jag lämnat stora barnen i skolan så slipper jag åka hem emellan. De har ju babydagar på torsdagar och det är ju lite tråkigt att vi har babysim samma dag. Adrian älskar när man sjunger för honom så jag tror han skulle tycka det var mycket roligt med sångstunden de har där. Sen börjar han bli jätteförtjust i sin spegelbild så att träffa lite andra bebisar vore nog också skoj.
Lite tokigt blir ju att han inte får nån direkt sovtid innan men det vet man ju aldrig med honom ändå om han tänker sova eller inte. Han sover ju en snabbis i bilen så fort den börjar rulla sådet brukar räcka för honom. Får väl helt enkelt se hur natten och morgonen varit innan.

Nu ska jag bebismysa och försöka ta oss ut på en liten promenad. Ingen lust alls. Kanske tar ett pass med Bellas tv-spel istället. Det finns ett typ "svett" program där man kör som friskispass till musiken istället. Provade lite smått igår. Så svårt var det och jobbigt. Haha.

Ikväll har jag lovat Bella att basta. Nice! :)


Kommentarer
Postat av: Carola

Ja visst är det underbart med ljus! Helt otroligt! Igår kunde jag direkt efter jag lämnat lina 8.10 gå ut & gå min runda utan att behöva vara rädd för att bli överkörd! :D O utan min snygga reflexväst ;)

ta vara på tiden hemma med bebis & försök att inte tänka på jobb! Kramar

2012-01-24 @ 06:30:11
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0