Lördag, kalas o fettvalkar.

Idag är det lördag. Jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter. Ändå har vi sovit skapligt inatt. Bara två mat-vak och det sista somnade jag på. Haha.. vaknade sittandes med en sovande unge i knät.
Nu sitter pappan i soffan och sover med en sovande grod-bebis på magen. Så söta! :) 

Idag blir det kalas hos Alwin. Skulle ju blivit av i måndags men när vi redan var på väg ringde Nico och sa att Alwa precis spytt så då var man ju inte så sugen på att åka dit direkt. Stackars Alwin fick sitt 5-års kalas förstört.

Jag har just klämt i mej i ett par jeans jag hittade i påsen med för små kläder. Jag har inte ens nåt minne av att jag har köpt dessa. De sitter rätt bra. Tighta som fan så jag ser väl dyngfet ut. Det värsta är den schysta fläskvalken som hänger över byxkanten runtom. Kärlekshandtag är sexigt har jag hört.. :S Usch o bläk. Jag måste införskaffa lite stora tröjor så man kan dölja magfläsket. Eller gå ner i vikt. Men jag jobbar på det. Sakta men säkert.


Kommentarer
Postat av: Emp

Ja han har fått bara ersättning sen han var 3 veckor. Han har ätit 150ml jättelänge nu, över en månad, så denna vecka ökade vi till 180, förut höll han sig i 3-4 timmar men nu med 180 har det inte varit under 4h och sommar han typ 30min innan det gått 4 timmar kan det ju bli uppåt 5-6 timmar. Så ca 4-5 gånger äter han om dagen och inget på natten, det är nog mycket pga ersättningen. Är det ersättning varje gång eller har du försökt pumpa och ge också? Man kan ju blanda lite både och så kanske det går ner? Eller vill han inte ens smaka? Är det flaskan han ogillar.

2012-01-07 @ 14:47:40
URL: http://empolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0