Kompisdate.

Idag har Carola varit här sen strax efter lunch och vi har haft det massa trevligt. Inte varje dag man har tid att umgås med sina vänner bara sådär utan barn. Okej. Adrian var med men han gör inte så mycket väsen av sig än. Inte förrän på slutet i alla fall.
Vi tog en skapligt lång promenad här i Skultuna. 5,1 km faktiskt så rekord för mig sedan Adrian föddes. Haha.  (Jag har även tränat mej utslut på crosstrainern idag) Efter promenaden så köpte vi grillad kyckling och knatade hem och snackade massa skit innan vi fixade käk. Kyckling med sallad och honungsmelon. Hur gott som helst men jag känner mig inte direkt mätt.
Carola har ju endast genom att äta rätt och tränat gått ner ca 50 kg. Jag är så imponerad. Kan hon klara det, borde jag kunna gå ner mina sista grav-kilon. Ska väga mej imorgon på bvc då vår våg sagt upp sig.
Tack för idag !!

Ikväll och igår kväll har Adrian varit tokgrinig. Jag fick nästan panik här ett tag efter att Carola åkt. Han vägrade äta och det har väl typ aldrig hänt, fast det gått över 4 timmar sen sist och han bara skrek. Det var en himlans massa dagar sen han bajjade så jag har försökt hjälpa honom med massage på magen och med febertermometern utan resultat. Min plutt. Nu fick jag honom nyss att äta i alla fall och sen somnade han i mitt knä så nu rör jag mig inte ur fläcken. Har dock tvätt att hänga och köket överbelamrat med disk + full diskmaskin. Men allt för husfriden känner jag nu.
Imorgon ska vi till bvc. Ska höra om hon har nåt tips om han inte bajjat innan.






Kommentarer
Postat av: Carola

Ja tack för idag min bästa! Så himla mysigt & avslappnat! Måste vi göra om! Du vet att du alltid får komma hit dessa veckor med bara bebis hemma! Alltid välkommen!

Tack för raderna om mig! Du är guld hjärtat!



Tack igen för idag! Puss & kram

2012-01-17 @ 20:58:45
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Carola

Lät fel.. Du får såklart komma när alla barn är hemma oxå! Du vet vad jag menar & jag vet att dagarna dom veckorna kan vara långa! ;) ja du hajar. ;) kraam

2012-01-17 @ 21:01:07
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0