Gap o skrik.

Adrian har lagt på sig ett nytt skrik. När han är missnöjd med nåt så låter han. Högt och gällt :) Inte gamla vanliga skriket utan det här är mer kontrollerat "jag är förbannad" skrik.
Idag har det varit mycket sånt. Mycket missnöjd hela tiden är han vår lille kille. Dregglet rinner som en kran ur käften på honom och han tuggar frenetiskt. Mycket sova brukar det väl aldrig bli men nu är det extremt. Idag har det väl blivit 20 minuter sammanlagt utöver de korta napsen han tagit i bilen när jag hämtade och lämnade Linus i skolan. 
Kan säga att amma är ingen fröjd längre. Har tänkt ett tag på att det börjar göra ganska ont igen när han suger och idag har jag konstaterat att det förmodligen är för han ligger och tuggar på tuttarna samtidigt som han suger. Skönt va?? Svar: Nej! Tur de där pliggarna inte tittat upp än. Gör han så när de har kommit så är amningen historia, det är en sak som är säker. Då får han svälta om han inte tar flaskan :) Nä.. skämtåsido. Föhoppningsvis när de väl spruckit igenom kanske det inte kliar och jäklas lika mycket. För något är det som besvärar honom helt klart.

Den här dagen har varit rätt värdelös. Bella har legat i sin säng större delen av dagen och sett på tv/film/dator med dörren stängd. Hon har typ 38 i feber så det är ju inte mycket men mer än normaltemp. Låter som hon har gröt i halsen när hon pratar och så har hon ont i huvudet.

Imorgon ska jag och Linnea inta Öppna förskolan här. Det ska bli spännande. Hoppas Adrian gillar det och att han inte är lika grinig som idag. Bella får vara hemma själv en stund. Det tycker hon bara är skönt :) Hon kan ju alltid ringa om det är nåt.

Jag lider av ett extremt sötsug idag. Helt enormt. Försökte bota det genom att crosstraina när Jimmy kom hem. Utan resultat. Kan dock stolt säga att jag inte fallit för frestelsen. Idag känner jag mej allmänt omotiverad både till att äta nyttigt och att träna. En rätt värdelös dag som sagt. Nya tag imorgon.


Kommentarer
Postat av: Carola

Har du testat att gnugga tandköttet med alvedon eller ipren, minns att det var bra grejer för Noel.. köp en bitring som du kyler?Stackars busan, krama henne från mig!!Lider av ett sug efter allt när jag har mens som jag har nu.. inte godis & sånt, men mat, jag blir inte mätt känns det som & måste hejda mig en aning.. ;)Du är duktig.. hejja hejja!!

2012-01-24 @ 22:06:42
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0