Söndag.

Söndag idag och inget speciellt på agendan. Fortfarande alldeles för kallt för att jag ska vara sugen på att sticka ut näbben.. Aldrig är man nöjd. Antingen är det blaskigt och regn, eller Antarktis-kyla.

Föreslog för Jimmy att vi skulle rensa ur verkstaden lite. Eller det den förr-förra ägaren använde som verkstad. Det som vi i framtiden vill ska bli gym/aktivitetsrum. Så jävla mycket skit har förra ägaren lämnat där nere. Typ allt. Varför sa vi inte bara åt honom att tömma rubbet? Jävlar vilket jobb han hade fått då. Iom att tvättmaskinen pajjade häromveckan har vi nu två trasiga tvättmaskiner står i hallen där nere. Jimmy har lagt klinkers i nya tvättstugan och jag kan säga att hela källaren ser ut som en smärre katastrofzon.
Iaf.. när vi väl började rensa. Då lackade Adrian ur så det slutade med att Jimmy gjorde det mesta själv och nu är han iväg en vända till återbruket och vi har väl lika mycket kvar. Adrian har somnat och jag datar lite. Är så sugen på att hitta på nåt kul att göra men frågan är bara vad..?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0