Slapp söndag.

Den här dagen har det inte blivit många knop gjorda det är en sak som är säker. Linus har spelat tv-spel hela dagen i princip. Jag klev inte ens ur pyjamasen förrän kl var 15 och jag insåg att vi var tvugna att handla. Typ allt var slut. Är ju trevligt om man kan äta frukost imorgon.
Gick en ordentlig lov bland barnmaten på maxi och ikväll har Adrian smakat biffstroganoff. Det är verklgien inte mycket som faller den lille herrn i smaken. Han åt några skedar, sen fick han smaka några skedar med blåbär, hallon och äpple puré. Sen verkade han mätt men var jättegnällig så jag provade amma och han åt massor. Han är ju bara 5 månader. Det får ta sin lilla tid. Nu tar han iaf flaskan utan problem men vi ammar fortfarande mest.

Bella kom hem från Thomas runt 15 och var nöjd med sin kväll igår. Antar att det är helmysigt att få 100 % uppmärksamhet ibland. Här har hon ju två småbröder att konkurrera med och hemma hos pappa har hon 2 småbröder och en "storebror". Mycket brorsor har hon :) Gissa om hon önskade att Adrian skulle vara en tjej?! :)
Nu har hon åkt iväg igen

Jaha.. tråkveckan väntar men den här är ganska fullbokad och det gillar jag.

Tisdag - Träffa Erika från jobbet.
Onsdag - Babymassage.
Torsdag - Babysim och sen träffa Emma på kvällen
Lördag - 50 års kalas hos farbror.

Blir nog bra det här. Nu kallar Lilleman på min uppmärksamhet. Tror vi börjar få lite rutin, äntligen, på när det är dags att sova på kvällarna. Det brukar bli runt 21 och det är ju betydligt mycket bättre än 23. Nu har han äntligen börjat sova bättre på nätterna igen så ikväll ska jag försöka få honom att sova i sin säng. Wish me luck.

Trevlig kväll!!


Kommentarer
Postat av: Carola

Fredag: lunch hos carola inkl. Massa tjejsnack & trevligt umgänge? :)

2012-02-13 @ 05:37:23
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0