Skitsnack..

Natten var hemsk i alla kategorier, men såhär i efterhand lite komisk också.

Adrian sov askasst och vaknade bara av att jag råkade sucka en gång.. Blir man nöjd eller?

När vi väl sov ordentligt vaknade jag av att Elliot vankade av och an i sovrummet och jamade. Tänkte vad fan är det frågan om? Han ska säkert spy. Så när jag hörde ett suspekt ljud så slänger jag mej upp, får tag i katten som tryckt in sig i ett hörn och lyfter ut honom i köket. Sen kommer en fruktansvärd stank! Det var bajs, inte spy. Det låg bajsspår hela vägen från sovrummet ut i köket. Jävla kreatur!! Vad tar det åt honom? Åh vad arg jag var. Vad är det för fel på kattlådan liksom? Nej, vi bajsar på sovrumsgolvet. När jag väl lyckats torka upp allt, hulkande kl 4 på morgonen var det bara att gå och lägga sig i en dimma av kattbajsstank. Han är gratis idag. Det kan jag lova!

Självklart vaknar Adrian. Nåt annat vore väl helt otroligt. Han ska såklart äta. När han precis håller på att somna känner jag hur hela ungen spänner sig och sen blir jag helt varm på magen. Han kissar och blöjan läcker. Vi är totalt nerkissade båda två. Någonstans där slänger jag ur mig att "det här händer för fan inte" Bara att börja klä av oss båda och han blir såklart jättepigg och tycker att, fasen vad skönt o vädra snoppen såhär mitt i natten. Det är tur att han är så söt när han är glad. 
Tror det kanske är dags att gå upp en strl i blöjor nu!? Det har läckt flera gånger på sista tiden. Vi har strl 3. 5-8 kg. De sitter fortfarande jättebra vad vi kan se. Gott om utrymme men vad vet jag. När det är mycket kiss i så halkar den snett där fram. 

Jaja.. slutligen somnade vi väl om och lyckades avverka några timmars sömn. Nu laddar Adrian för babysim och jag bloggar. Gjorde om lite färger igår här på bloggen. Trött på rosa nu. :) I framtiden ska jag få hjälp att göra en header. Jag suger på sånt. Kan inte riktigt försöka heller då vår dator med photoshop har kraschat.

Ha en fin dag!


Kommentarer
Postat av: Josefin

Åh, det där med katten känner jag igen, dock med hunden här. När man väl äntligen fick sova och ta det lugnt, så skulle den jävlas. Fantastiskt.



Haha,Mmm.. jag förstår dig, så väl. Ibland undrar man liksom, vad mer kan gå fel just nu? Kanske räcker att byta blöjmärke? Kan vara det som spökar, Liam kissade ofta igenom Pampers t.ex när han var mindre så vi bytte till Libero..

2012-02-16 @ 11:11:11
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: jessamy

Visst fan är det underbart!!

Men köp större att ha på natten bara då o testa?

2012-02-16 @ 11:52:31
URL: http://jessamys.blogspot.com
Postat av: Carola

Katt fan.. ja man vill ju inget annat än ge bort som när dom håller på.. men jag kan ärligt säga att jag flinade lite när du skrev att hulkandes torkade upp skiten.. ;)



Plutt bebis, ja kanske större på natten eller kanske byta helt? Hoppas han lägger om snart & sover nätterna igenom!!



Simma lugnt! PUSS! <3

2012-02-16 @ 12:50:26
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0