Simning gånger 2.

Nu har jag och Fisen babysimmat. Han gillade det som vanligt. Idag sket jag i bilstolen och tog vagnen istället. Så får det bli alla gånger. Mycket smidigare. Att bära 7 kgs bebis i bilstolen upp från parkeringen och in är rena döden för mina axlar och babianarmarna är ett faktum när man kommer in. Han börjar bli tung vår Lilleman.

Ikväll blir det simning igen, med Linnea denna gång. Badkläderna hänger på tork på elementet. Nu ska det bli av. Jag ser dock mer fram emot att basta än att simma. Sköönt! Men mest ser jag fram emot att kliva ur bilen, stänga dörren och sen gå in :) Det blir liksom lite av en lyx när man är van att lyfta ur vagn/bebis/bilstol etc, SEN gå in :D
Jimmy ska vara ensam med alla barnen för första gången. De stora kräver ju inte så mycket men frågan är vad Adrian tycker om det. Han är ju inte den pappigaste killen på jorden direkt, så det är väl bara nyttigt för dem.

Nu måste jag bara komma på vad vi ska äta för middag. Det ständiga dilemmat - Vad ska vi äta för mat?  Har en fläskytterfilé ligger i kylen så jag  kanske blir nåt med den. 

Nu har Linus tagit massor av sina gosedjur och lagt kring Adrian och sen byggt en koja över dem. Adrian kvittrar som en fågel där under så jag antar att det är roligt att leka med storebror. 

 


Kommentarer
Postat av: Carola

Åh va skönt att simma. Sånt kommer jag aldrig iväg på längre. Jag går istället.. Tråkigt men sant. ;)

Ha en bra dag, vi hör väl av nåt!

2012-02-10 @ 06:27:38
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0