Mammas mat suger.

Sjukgymnasten gick bra. Han klämde och bände. Ont gjorde det. Han hittade direkt ömma och spända muskler. Antydde också att jag var sne i bröstryggen. Får se vad det blir av detta. Ska tillbaka och vi kommer köra akupunktur (hatar men det har hjälpt förut) massage och sen blir det väl att lägga upp nåt träningsprogram och träna upp musklerna.

På eftermiddagen idag så lagade jag potatisgratäng med skinka åt mig och Jimmy. Det blev både potatis och skinka /kassler över så jag tänkte att jag skulle slå på stort och laga lite mat åt Adrian. Så jag kokade potatis och skinkan. Kokade även lite broccoli. Mixade ihop allting med lite smör och mjölk. Tror ni ungen äter? Hah! Det var tydligen så äckligt så man nästan måste spy. Ungen skrikhulkar, spottar ut och grinar nästan. Hela stackars barnet ryser. Det gick inte. Tog fram en barnmatsburk från Nestle istället. Laxgryta. Han äter som aldrig förr. Gapar som en liten fågelunge. Där fick man för att man ansträngde sig. :) Skitunge.


Kommentarer
Postat av: Carola

HAHA.. så var Noel med, han spottade ut min mat som jag så fint stod & mosade & ansträngde mig! Men burkmat är bra det med, kostar lite mer, men värt det tycker jag. Innehåller ju alla näringsämnen!

Kram babe!

2012-03-01 @ 11:16:56
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0