En ovanlig måndag.

Den här veckan är det sportlov så Linus har varit hemma från fritids med oss idag. Han får inte gå på fritids under loven eftersom jag är mammaledig. Fast jag hade haft honom hemma ändå. Jimmy bestämde att vi skulle åka till IKEA och äta köttbullar och kolla in lite lösningar till tvättstugan. Det slutade med att vi beställde lite stommar och skåpluckor. Längs ena väggen ska vi ha skåp med en bänkskiva på så den bästa lösningen fick bli köksinredning. Högblanka, röda luckor blir det med en vit bänkskiva till vitt kakel och mörkgrått golv. Blir nog supersnyggt när det väl blir klart. Massa förvaring är bra. 
 
Efter att vi varit på Ikea åkte vi vidare till Nisses och kollade på gardiner. Kan tycka att det är dags att ta ner "god jul" gardinen vi har sitter kvar i ena fönstret i köket. Har ingen annan gardin som passar i det fönstret så därför har den fått sitta kvar. Nu blir det två likadana hissgardiner i fönstren i stället. Jimmy ville ha limegröna gardiner, jag ville ha turkosa eller blåa så Linus fick välja. Han valde turkosa. Duktig kille. Hela köket är ju annars ganska vitt så en liten färgklick ville vi ha. Får se om jag orkar sätta upp dem imorgon. Jag hatar att stryka! :) Kan ju erkänna att Linus också har tomtegardiner kvar i sitt rum men det är faktiskt för att han har så jäkla stökigt och vägrar att städa. Har sagt åt honom att när du städar i ditt rum så tar jag ner tomtegardinerna. Som att han bryr sig..

Sen på eftermiddagen var det dags att lämna av Linus hos sin far. Tråkigt att jag inte har barnen den här veckan när de har sportlov men det är väl som det är det. Jag har i alla fall Adrian hemma. Fast han har ju inget sportlov. Han har alltid lov. 

Nähepp.. tror jag ska krascha ner i bingen. Den renbäddade. Skönt värre! 


Kommentarer
Postat av: Josefin

Hahaha! Du skriver så roligt.. "som att han bryr sig" :) Jag ÄLSKAR Ikea!

2012-02-28 @ 10:37:09
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0