Tätt mellan barnen!?

Om någon skulle fråga mej om jag skulle rekommendera att bli gravid snabbt igen efter en graviditet skulle mitt svar vara Nej, nej och åter nej! Visst. Barnen kommer säkert ha mycket glädje av varandra i framtiden när de är så nära i ålder men att vara gravid, osmidig, ha ont, bli anfådd för minsta lilla, bli mörbultad både inifrån och utifrån på nätterna, vara konstant trött osv osv, OCH ha en liten terrorist hemma. DET rekommenderar jag inte. Nu är vi dessutom hemma båda två. Men nu är läget som det är och självklart skulle jag inte vilja byta med någon annan i världen.
Adrian klättrar högt och lågt numera. Giv mig styrka! Det går inte att slappna av i 2 sekunder längre om han inte är i samma rum. Nu har han kommit på hur han klättrar upp på köksbordet och sätter sig där. Inte att rekommendera. Min kära mor berättade häromdagen att en sådan tur slutade i ett akutbesök och hjärnskakning för mig när jag var liten. Han är väldigt faschinerad av ljusen som står där. Vet att vi blåser ut dem så han klättrar upp, sätter sig där och blåser. Så söt. Idag kom han även ut med sin babymointor som stått på hans hylla i hans rum ett bra tag. Då har han minsann klättrar upp från sin lila stol  han har, upp på hyllan och hämtat den. Ligga uppepå tv-bänken är också en favorit. Antingen förtränger man fort eller så är Adrian snäppet vildare och klättrigare än både Isabelle och Linus var när de var små. Han tar för sig av livet helt enkelt och det är väl egentligen bra. Jag är mest rädd att han ska skada sig.
 
Kors i taket. I morse gick Jimmy upp med Adrian utan att jag ens behövde säga något. Ibland blommar asfalten. Fick sova aningens bättre inatt också. Fisen är dock fortfarande galet snorig. Vet inte om pappan han läser min blogg i smyg för han säger aldrig något om det. Nå Jimmy? Nu blev det ju såklart ingen lång sovmorgon då Bella och Linus ska till skolan och så men till halv 8 fick jag ligga i alla fall och det, det är fan lyx. Jag behöver inte ligga och sova hela förmiddagen. Men att få ligga och dra sig en bra stund ibland även om man inte sover är faktiskt också skönt.  
 
Nej. Min käre son (den minsta) har visst fått tag i fjärrkontrollen till tvn så nu är den puts väck och borta. Det innebär att jag inte kan byta kanal och dessutom är tv-menyn framme så det är bara att sätta igång och leta om jag vill se på tv nåt ikväll. Jimmy och Bella är iväg till Fagersta och hjälper min bror att flytta hem till Västerås igen.
 
Ciao ciao!!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag säger precis som dig, rekommenderas inte! Milliam är likadan, klättrar upp på bordet, står på stolar. Man önskar verkligen att dom kunde inse faran i det hela

Svar:
Camilla Dahlstedt

2012-12-11 @ 21:48:24
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Carola

Lina var inte ens i närheten av Noel! Är som att läsa om Noel för nåt år sen när man läser om Adrian! :) NU har det börjat lugna ner sig.. ;)

Klart Jimmy tjyvläser! ;)

Puss & gull

2012-12-12 @ 21:22:28
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0