Skön lördag.

Jag och Adrian har slappat massa idag men ändå fått en hel del gjort. I snigelfart men vad gör väl det. Tittar man igenom statusuppdateringarna på Facebook så verkar folk stressa som dårar med handling, av mat, baka julgodis, städning och att fila på de sista klapparna. Här hemma stressar vi inte :)

Vi gick som sagt upp alldeles för tidigt i morse. Men vi bytte sängkläder i alla sängar, tvättade och donade tills vid 10 rycket då Adrians ögon gick i kors. Då la vi oss båda två och sov middag i över 2 timmar. Hur skönt som helst.


Fisen gillar också att sova i renbäddad säng.

Till lunch käkade vi tomtegröt. Sist Adrian fick smaka det så gillade han det inte. Idag slevade han i sig några skedar och verkade gilla det. Tills han börjar skratta, rysa, hulka och säga Bläää efter varje sked. Haha. Så söt. Han gillar nog inte gröt helt enkelt ;)

På eftermiddagen har vi fortsatt med projekt tvätta ikapp en jäkla massa. Tur vi hat torktumlare.

Sen gick vi ut och jag var dum nog och tänkte att jag skulle skotta lite snö. Aj aj är det enda jag kan säga. Mitt blygdben.... I natt har mitt bäcken klickat/knarkat varje gång jag vänt mig i sängen. Känns aningen ostabilt.
Skönt att komma ut en stund i alla fall och Adrian behöver ju få lite frisk luft. Han ser så jäkla microliten ut när han knallar omkring i overallen. Så söt.





Nu ska det nog bli lite tacos här hemma snart tror jag. Tjofräs!











Kommentarer
Postat av: Carola

Skön dag! :) vi har gjort massa idag, men inte stressat alls. :) första julen på länge som vi inte har stressat & är klara nu, 2 dagar innan jul & då jobbar vi massor. ;)

Fin bilder på lilla killen! Hoppas vi kan ses snart! P&K min finaste!! ❤

2012-12-22 @ 21:32:01
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0