Poolspel

I dag var det morgon kl 5.50 tyckte Adrian. Fram tills nyligen har han alltid velat ligga och dra sig en bra stund i sängen efter att han vaknat och då har man själv kunnat ligga och halvslumra och mysa ett tag till men nu är det andra bullar. Från att de små ögonen öppnas så är det fullt ös medvetslös direkt och han kryper ur sängen på nolltid. Orka vara så morgonpigg. Jag bryter ihop.
 
Idag har Bella poolspel i innebandy precis hela dagen i Bombardier arena. De har samling vid 10 och sen 3 matcher under dagen. Tyvärr visade det sig också (som jag inte hade en aning om) att hennes lag är nå slags arrangörer så de ansvarar för kiosk, sekretariat, bygga och riva sarg, städa efteråt osv. Jimmy åker med henne för han tycker också det är lite kul men jag blir hemma själv med Adrian och Linus till kl 19 minst idag så jag har lite svårt att se det positivt men det är bara att bita ihop och se glad ut för Bellas skull. Hon tycker det är jätteroligt. Har dessutom lovat att komma o kolla på hennes första match vid 11.
Linus hatar att kolla på innebandy så det lär ju bli en match att få med honom också.
 
Mitt mående idag är som igår kväll. Pulsen rusar bara jag tänker på att röra mig. Yrslig, matt, trött, och anfådd. Helt sjukt att det känns som jag inte får ordentligt med luft när jag andas. Får liksom ta djupa andetag hela tiden så det låter som att jag bara går/sitter o suckar överdrivet. Det är skitjobbigt. Jag vill bara gråta.
 
Adrian är nu extremt trött och extremt tjurig vilket man lätt kan bli om man nu ska upp före 6. Vet inte hur jag ska lägga ihop sömn och mat för honom när vi måste åka om en timme. Jag tänker i alla fall klä mig i slappkläder.
Lillfisen har visst somnat i mitt knä nu. Ska lägga honom och göra mig i ordning då. Lär ju börja bearbeta Linus också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0