Min telefon är död.

Den här dagen har varit allt utom bra.
 
Det bästa kom för nån timme sen. Jag bestämde mig för att vi skulle ta oss mot maxi jag och barnen för att köpa lite glödlampor till en trasig ljusstake. Hade min 2 månader gamla telefon i soffan där vi alla satt och självklart så glömmer jag kvar den där när jag går för att borsta håret på toaletten. Adrian busade med Bella och Linus så jag hade inte ens en tanke på att han skulle följa efter mig.
Plums hör jag bara bakom mig och så ser jag min telefon simma i toan. Då har ungen gått efter mig och fått med sig min kvarglömda telefon i farten.  Skrek ett väldigt högt och väldigt fult ord kan jag tala om och telefonen den verkar vara i telefonhimmlen.
 
Jag är både arg och ledsen. Försäkring tog jag inte. Tyckte den var så ovärt att betala 100 kr i månaden i onödan på min iphone jag hade när jag aldrig nyttjade den. Det var väl som att be om att den skulle gå sönder. Kan inte skylla på någon annan än mig själv men ändå blir jag irriterad på stora barnen som låter honom gå iväg med telefonen när de vet mycket väl att han inte får ha den.
 
Jag är så jäkla trött på att allt måste kastas i toan. Jag menar ALLT. Går man in på toaletten i två sekunder för att som i mitt fall nu - borsta håret så kan man ge sig fan på att något åker i toaletten om man inte leker akrobat och står med ett ben på toalocket. Hur lång tid tar det att dra en borsta genom håret? 30 sekunder kunde man inte ha dörren öppen och stå med ryggen till. Åh ja.. Vi stänger locket men det hjälper liksom inte.
 
Har gråtit som ett litet barn här nu. Mår dåligt fysiskt och så kommer den här käftsmällen. Ett riktigt i-landsproblem egentligen. Dock ett väldigt dyrt och irriterande sådant..

Kommentarer
Postat av: Erika

Det ska väl gå att få ut sånt på hemförsäkringen? Har för mig att det ska gå, du måste bara betala högre självrisk eller nåt sånt, värt att kolla upp.
Förstår att du blev ledsen, man är ju inte direkt rik som föräldraledig.
Finns det inte barnspärr till toaletten? Vet att dom brukar installera sånt i filmer ibland, fast det finns kanske inte i Sverige?

Svar: Nu hade jag tur så den fungerar som den ska idag. Den gick att starta även igår men högtalaren fungerade inte. Fick tips om att lägga in den i ugnen på låg värme i en skål med ris för att få ut fukten så det gjorde jag och vips så fungerade den :) Jag fick ju upp den på en microsekund så det hann juinte komma in så mycket vatten mer än typ högtalare, laddningshål osv Men tack för tipset. Ska kolla upp vad det är för nåt. Jobbigt läge om man har bråttom på muggen bara :D
Camilla Dahlstedt

2012-12-02 @ 21:00:58
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Erika

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80108935/

sån kanske är nåt för er?

2012-12-02 @ 21:03:40
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Carola

Uh va trist! "/

2012-12-02 @ 23:07:18
URL: http://carolalola.blogg.se
Postat av: Erika

Vad skönt att den fungerar som den ska igen! Ja det där med ugnen vet jag, dock inte med ris, men då vet jag det om jag skulle ha samma otur :-)
Jaa det skulle vara jobbigt läge minsann, tur man inte mår illa längre. Kan nog finnas bättre varianter, du får googla och se vad du hittar, barna dina måste ju ockås kunna få upp den så :)

2012-12-03 @ 21:14:24
URL: http://erikanaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0