Julklappasinköp.

Igår var jag på stan med Linnea och Marina. Det var mycket trevligt och jag inhandlade ungarnas juldags-kläder och kände mej helt färdig med deras julklappar. Vi intog även en lunch och pratade alldeles för mycket strunt antar jag. Vi har ju alla tre barn som är födda mellan mars och september 2011 och både Linnea och Marina har hunnit få en till 2012 och jag har en på väg så man kan ju gissa vad vi pratade om :) Barn, bebis, graviditeter, pappor, och blöjor typ. Det blev en hel del gå så jag kände mej helt klart mör i rygg o fogar när jag kom hem.
 
När jag kom hem skulle jag bara klicka hem Adrians sista klappar från lekmer.se och inser att det vi gått och tänkt länge att vi skulle beställa var totalt slut. Vad trött man blir på sig själv. Varför la vi inte bara in beställningen när vi bestämt oss? Tanken var att vi skulle beställa ibland annat en leksaksspis med plattor som man kunde tända och släcka. Inte en enda spis fanns det att klicka hem. Då kom Bella på att hennes lillebror hos pappa hade ett gammalt plastkök som de skulle göra sig av med för han inte använde det längre. Absolut inget märkvärdigt men när Rosie kom ut och hämtade Bella så hade hon det med sig och Adrian fullkomligt älskar det. Han öppnar och stänger luckorna, "lagar mat" på plattorna och har roat sig i flera timmar med det där gamla plastköket.
 
Idag har vi också varit ut och försökt jaga sista klapparna. Men sista klapparna blir aldrig klara. Jag har Jimmy kvar. Beställt en grej från nätet som jag hoppas hinner komma hem. Sen har vi en till klurig jäkel kvar. Har INGEN aning om vad vi ska köpa.. Suck suck o suck. Vi var även ut till toys och fick Adrians sista avklarad så nu är i alla fall ungarna och deras kusiner klara. Och morbror Thomas. Nu måste alla slås in också men det är kul.
 
Hur det ska gå om det blir några fler vetesjutton för efter julklappsinhandling både igår och idag kan jag numera nätt och jämt gå pga foglossningshelvetet!!! Tar mig knappt ur bilen eller upp ur sängen. Bara stakar mig fram här hemma så imorgon måste jag försöka få tag i en sjukgymnast och be till gudar och högre makter att de kan hjälpa mig. Nu är det ju tack och lov inte lika illa alla dagar så jag hoppas det är som bortblåst imorgon. Resten av kvällen idag blir det soff eller sängläge. Jag har inte mycket val.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0