Försvara mig.

Skrivlusten känns sådär just nu kan jag ärligt talat erkänna. Jag borde inte låta såna kommentarer jag fick häromdagen påverka mig men tyvärr så tar jag det grymt personligt.Vem är människan och vad har jag gjort henne? Det är ju inte första gången hon lämnar elaka spydiga kommentarer här samtidigt som hon är skittrevlig när hon lämnar kommentarer i Linnéas blogg.
 
Jag vet att jag gnäller fruktansvärt mycket just nu. Denna graviditet är allt annat än lätt. Men jag tvingar faktiskt ingen att läsa. Eller hur?! På framsidan av min blogg så står det klart och tydligt att den här bloggen är mitt bollplank. Passar det inte behöver man inte läsa. Men uppenbarligen är det ju något som fängslar denna otrevliga dam då hon följt mig ett tag.
 
Att jag gnäller på Jimmy däremot kan jag inte hålla med om. Visst har jag skrivit att han är dålig på att gå upp på morgonen, att han gärna sover igenom natten, lägger sig sent osv. Men det är han MYCKET väl medveten om och det är absolut ingenting som min blogg handlar om till en större del. Så jag kan lugna dig Hanna. Vi kommunicerar öga mot öga här hemma. Mitt liv är så mycket mer är vad jag skriver här.
 
Det sista inlägget jag skrev att jag hade ont så hade jag legat vaken i 4 timmar pga smärta i bäcken och inte kunnat sova. Min käre son hade bråkat med mig när jag äntligen somnat och Jimmy sov sig igenom hela kalaset. På morgonen när jag gick upp hade jag jävligt ont, var trött och hade väl skrapat ihop 2 timmars sömn. Är det så jäkla konstigt att man ibland spyr ur sig på bloggen? Att sedan läsa en sån kommentar var som att få en jävla käftsmäll och jag grinade som ett litet barn.
Men som sagt. Jag anser inte själv att jag gnäller mycket på honom här så VARFÖR tar jag åt mig? Ja, det vetegudarna. Har även frågat folk omkring om de anser att jag jämt gnäller på Jimmy på bloggen,  så han borde lämna mig. Alla säger samma sak som jag redan är medveten om. Jag gnäller inte jämt på Jimmy. som denna trevliga person skrev så fint att jag gör.  
 
Så varför är vi tillsammans? För det första är vi gifta inte tillsammans. Vi älskar varandra. Jag älskar honom, han älskar mig. Vi har ett liv ihop. Ett hus ihop. Ett barn ihop och ett till på väg. Så att jag någon gång gnäller om honom på bloggen ser han inte som en anledning att lämna mig. Det vet jag med säkerhet eftersom jag både visat honom kommentaren och frågat honom.
 
Så.. med detta inlägg lägger jag detta bakom mig. Ciao!
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! Läst din blogg länge o håller absolut inte med Hanna. Jag har min blogg också som ett sätt att "gnälla"av mig.
När allt är bra och man tycker att sin sambo/man är den bästa som finns så har är man ju tillsammans o har inget behov sv att sätta sig o skriva av sig.
Såna bloggar finns det gott om där hela livet är som rosa moln o alla är lyckliga.

Vet att det är svårt att skaka av sig såna kommentarer, men försök!!

Fortsätt skriva som du gör, för det är så livet ser ut!
Önskar dig ett gott nytt år!

Kram

Svar: Tack snälla för kommentaren. Den värmer. Jag ska skaka av mig Hanna nu och blicka framåt :)Gott nytt år till dig med !!
Camilla Dahlstedt

2012-12-31 @ 11:43:28
URL: http://Filippamamma.blogg.se
Postat av: Dennis

Väl skrivet Camilla...

Med vänlig hälsning, exmannen... ;)

Svar: Tack exmannen :)
Camilla Dahlstedt

2012-12-31 @ 12:01:57
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

som sagt man behöver inte läsa om man inte vill ingen som tvingar en att läsa en blogg lixom ;)
som du skriver så har man ju oftast bloggen som ett litet bollplank, att man ska kunna skriva ur sig lite
för allt är inte rosa moln och fluff fluff hela tin!

Svar: Allt är verkligen inte rosa moln och total lycka hela tiden. Såna bloggar finns det gott om ja, och de ger en ju lite dåligt samvete minst sagt men man får ha i bakhuvudet att många gånger kanske det inte är så bra som man vill ge skenet av.
Gott nytt år på dig! :)
Camilla Dahlstedt

2012-12-31 @ 12:02:51
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: Mamma

Hej Camilla!
Jag förstår hur du känner dig, för som du vet har ju jag också varit "i blåsväder" mer än en gång, men försök att inte ta åt dig. Låt det vara klart med det som du skrev nu senast.
Att lägga mer energi på det göder bara den negativitet som den här människan uppenbarligen,av någon anledning, bär inom sig.
Det hon skriver säger mer än om henne än om dig, och problemet är definitivt inte ditt.
Försök att skicka en vänlig tanke istället, även om det suger ;))
Ha det så bra, och gott nytt år till er alla.
Kram från mor.

Svar: Tack kära mor!
Camilla Dahlstedt

2012-12-31 @ 16:36:55
Postat av: Rosanna

du borde verkligen inte behöva försvara dig, men jag vet hur de är, jag tar själv åt mig alldeles för ofta när nån tycker något eller har sagt nåt fastän jag inte borde. Du är bra Camilla, å de är verkligen ingen orsak att bli lämnad för att man klagar eller nåt enstaka ggr i sin blogg, herregud den där Hanna har verkligen negativ inställning! Kram på dig

Svar: Kram på dig med :) Och gott nytt år!!
Camilla Dahlstedt

2013-01-01 @ 01:20:17
Postat av: E

Haha jag gillar att Exmannen kommenterat :D
Kämpa på och tänk på oss som vill läsa

2013-01-01 @ 09:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0