70 %

Nu har jag gjort 70 % av graviditeten. 30 % kvar = 12 veckor.



Tiden kryper fram men samtidigt så går det fort. Står väl inte på förrän det är dax och man får panik över var tiden tagit vägen.

Kommentarer
Postat av: Erika

Ja i det stadiet är jag nu. Känner lite panik då vi har ett rum att renovera klart, en bil vi måste sälja och en vagn att köpa. Fast samtidigt är jag så sjukt less så jag typ vill att hon ska komma imorgon. Snart är det över iaf! :)

Svar: Man får nog alltid panik när det börjar närma sig slutet för alla saker man inte hunnit med.som man tänkt att "vi hinner, det är ju evigheter kvar" vi behöver också ny bil. Vi får inte ens plats alla i en normalstor bil sen. Men vi vet inte vad vi kan och vill ha. Det är ju inte gratis direkt. Vi har ingen vagn och jag har nog hela tiden tänkt att vi har allt efter Adrian. Men inatt när tankarna for kom jag ju på att tex så är det förmodligen kallt när hon kommer. Vi har ingen liten overall. Haha. Man kanske ska ta och se över vad som behöver inhandlas i alla fall.
Camilla Dahlstedt

2012-12-13 @ 17:42:54
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja lite så är det ju, sen så är både jag och Daniel dålig på att ta tag i saker, eller jag är väl lite bättre men nu när jag inte har ork hamnar jag på hans nivå :p
Ja justja, ni måste ha en minibuss. Vi har redan köpt en ny bil, måste bara bli av med den gamla så vi inte har två.
Ja man hör ju det, att andra, tredje barnet osv är billigare är första, jo tjena säger jag, dubbelvagnarna är ju dyra!
Overaller har vi flera, en i 56, 62 och 68, välutrustade, haha! :-)

Svar: Här är det lite tvärtom. Jimmy brukar vara jättebra på att ta tag i saker men nu verkar han bara strunta i det mesta och då blir det inte att jag gör något heller. Men vi lär väl sätta igång snart.Vi har i alla fall mer eller mindre bestämt vagn nu. Har googlat och surfat runt en massa om den där Basson duo jag pratade om och 9 personer av 10 verkar jättenöjda med vagnen. Och köper man en ny så är den där spärren som gjorde att vagnen fällde upp sig åtgärdad. Dock verkar ingen som har vagnen förstå hur hon lyckades klämma sig. Bra pris också. 6000 för en sprillans :) Basson i danmark är ungefär som Sveriges Brio tydligen. Så ett litet tips. Kolla upp den du med :)
Camilla Dahlstedt

2012-12-13 @ 19:01:20
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja jag får ta och göra det, den känns ändå lite mer i vår prisklass nu då vi inte vet hur det ser ut med jobb och sådär. 6000kr är det med liggdel då också eller? :)
Jobbigt när karlarna inte tar tag i saker, man har ju ingen ork själv nu och behöver den där pushen för att ens orka göra nåt. Inte konstigt att det inte händer nåt :p

2012-12-15 @ 18:33:57
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Erika

Har du läst något om vad folk tycker om framhjulen och vinterföre på den vagnen? Såg att den hade rätt små framhjul nämligen.
Annars känns den väldigt lik donkey :) Synd att man inte kan titta på den innan man beställer, är lite nyfiken på sitsarna, fast jag kan ju iofs jämföra måtten med måtten på city mini gt som vi också funderade på för den var alldeles lagom :)

Svar: Det är väl eg det som folk haft mest negativa åsikter om tror jag. Hjulen. De är små och säkert inte jättesmidiga i djup snö. Men jag har å andra sidan aldrig haft problem med min nitro city. Inte ens förra veckan när det var oplogat o "snökaos". Då låser jag bara hjulen. Dock kan det ju vara krångligare med en bred vagn. Jag skulle också gärna klämma och känna lite på den innan man ev beställer.Känns läskigt annars.6000 är med liggdel. Jag har lyckats hitta den för 5300 med liggdel också men då fanns bara röd och vi vill nog ha svart :) www.babytider.se
Hittade en superbra film om den på youtube häromdagen och på den så såg sitsarna i alla fall mycket bredare ut än på monkeyn. På den satt Adrian som fastkilad med sin vinteroverall. 30 cm ska de vara. Tyvärr kommer jag nu inte ihåg hur jag hade surfat runt för att hitta den videon. Den hette något annat men det var exakt samma vagn.
Camilla Dahlstedt

2012-12-15 @ 18:37:17
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag tittade lite på måtten och jämförde med city minin som vi är inne på att köpa, måtten såg rätt lika ut. Liggdelen skiljde det en cm på och sittdelen skiljde väl måtten litegrann, att ena var typ bredare men längre och tvärtom :p
Gillar ändå priset på bosson duo, 6000 är alldeles lagom då man inte ens vet hur länge man kommer ha användning av den. Fast samtidigt så är citi mini gt ny från 2012 så om man säljer den begagnad sen får man kanske tillbaka lite mer, just nu finns det inga på blocket. Vi väntar nog tills mellandagsrean och hoppas på att det ska komma några bra erbjudanden då på internetbeställningar. Vi är ju redan sent ute så då gör det inget om man ännu lite senare ute :P

2012-12-16 @ 18:42:07
URL: http://erikanaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0