Vad händer idag?

Denna vecka har verkligen rusat fram. Redan torsdag.
Idag går jag inte i 14:e veckan. (13+0) Tycker att det gått rättså snabbt hitills. Men samtidigt går det rätt segt.

Undras vad vi ska hitta på idag. Jimmy ser vi knappt röken av. Han bara gräver och gräver ute. Det har visst kommits på att baksidan på vårt hus måste grävas för hand när det ska dräneras då grävmaskinen inte kommer in under taket som sticker ut där. Så gräva för hand eller hyra en minigrävare. Tydligen ska han gräva för hand. Tur det är en dryg månad kvar för jag ser det som ett evighetsarbete. Se bild nedan.

Snart ska Linus skjutsas till skolan. 2 timmar om dagen går han första veckorna och han får inte gå på fritids eftersom jag är mammaledig. Det är 1,5 mil till skolan så det är ju knappt värt att åka hem. Hoppas det går smidigt när skolskjutsen kommer igång.
Bella däremot som går här i Skultuna nu knatar iväg ca 8:10 på morgonen. Hon börjar 8:20 och det tar väl 3-4 minuter att gå. Hur smidigt som helst. Vi ser hennes skola från huset. Hon verkar trivas superbra och både tisdag och onsdag har hon haft klasskompisar med sig hem. Jag tycker det är såå tråkigt att hennes far fick för sig att flytta till stan igen. Nu får hon också åka skolskjuts hit när hon är hos honom. Hon verkade tycka det var så skönt när vi bodde 10 minuters promenad ifrån varandra. Det var nämligen pga henne och att hennes pappa bodde här vi valde Skultuna. Annars hade vi nog valt andra sidan stan. Men men. Nu flyttar vi inte. Trivs bra här.

Jag har just lagt fram till Jimmy att vi ska åka till Ikea under tiden vi väntar på Linus. Adrian behöver ett nytt spjälskydd till sin säng. Köpte ett svart ganska dyrt på babyproffsen när jag var gravid. Sen när vi hade loppinvasionen i våras så tvättade vi ju allt som gick att tvätta och det skulle gå bra att tvätta spjälskyddet i 30 grader. Det gjorde jag och ut kom det som ett jäkla sladder bara. Ligger bara som en korv i hans säng så häromdagen när Jimmy gick och la sig så låg Adrian på fel ledd i sängen och båda benen hängde utanför. Han hade aldrig kommit loss om han försökt vända sig.

Nu har Jimmy kommit in så jag ska passa på att sanera mig. Ett omöjligt projekt att duscha numera när jag är ensam med Adrian. Antingen ska han in i duschkabinen som är för liten för oss båda eller så ska han hänga ner i toaletten. Inte så mysigt.


Kommentarer
Postat av: jessamy

Ja jag ser det med som ett evighetsjobb. Vi ska hänga på stranden. sitter just nu och söver Leo. Sen ska vi handla lite lunch och sen sitta på stranden.. sKönt :)

2012-08-23 @ 10:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0