Dubbla känslor..

Igår kom kallelsen till Rutinultraljudet. Det längtar man ju såklart jättemycket till. 28/9 är det dags, så det känns ju som en halv evighet. Jag kommer vara i v 19 (18+1) och det känns sent men gjorde ännu senare med Adrian.
Stora frågan är om vi ska ta reda på könet eller inte. Nu får man ju veta om man vill här i Västerås. Jag har inte vetat med något av de andra barnen och det har ju självklart varit som en bonus att få reda på det efter förlossningen. Samtidigt är jag bra jäkla sugen. När det finns så nära liksom :) Jimmy verkar mindre sugen på att ta reda på det. Vi får prata om det helt enkelt. Tar vi reda på det så tror jag dock att vi håller det för oss själva. Då försvinner ju iaf inte det roliga i att berätta för släkt och vänner vad det blev. Det vore ju smidigt att veta på ett sätt, för blir det en kille till, vilket jag tror behöver vi ju nästan inte inhandla någonting. Det behöver vi väl kanske egentligen inte om det blir en tjej heller men då måste man ju få handla lite söta flickkläder. Eller hur?!
 
Den 1 / 10, alltså 3 dagar efter ultraljudet börjar jag jobba och det längtar jag då rakt inte till. Det känns inte som en halv evighet. Usch och fy. Men jag ska väl inte gnälla allt för mycket då jag bara ska jobba 2 dagar, måndag och tisdag varannan vecka i 2 månader. Sen ska jag gå in och jobba heltid under december men det känns ju lite halvtveksamt med tanke på hur jag mådde på slutet med Adrian men det är min vision i alla fall. För att sedan i slutet på december/ början på januari  (om allt går som det ska) gå på havandeskapspenning igen. Så nej, det är inte så synd om mig men jag hade helt klart hellre varit hemma även om det ska blir otroligt roligt att träffa vissa kollegor igen.
 
Adrian kommer inte att börja på förskola förrän tidigast nästa höst. Jag finner ingen anledning alls till att skola in honom i januari när jag ändå kommer att gå hemma. Kommer säkert att bli svettigt med två så små hemma på heltid men jag vill ha det så.  Skulle verkligen kännas fel att skola in honom och sen vara hemma med nästa. Det blir mycket öppna förskolan helt enkelt. Säkert både här i skultuna och på Odensvi. Det blir nog kalasbra!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det tycker jag låter vettigt! :)

Svar: Ja men visst gör det. Om det är dagiset du syftar på? :)
Camilla Dahlstedt

2012-08-15 @ 19:44:25
URL: http://Empolie.Blogg.se
Postat av: jessamy

Jag kommer ga pa torsdagar. Du far fraga om det ar lugnt att A foljer da fast han ar ett ar.

Svar: Finns ju andra dagar som inte är babydagar att gå annars :)
Camilla Dahlstedt

2012-08-15 @ 20:08:58
Postat av: jessamy

Jo :) fast tankte ga pa babysim tis eller ons sen forsoka vila en av dom dagarna :) sa ar torsdagar jag kmmer ga oftast. Tanker inte ga dig med alla tre da dom vill ha mig i olika rum :)

2012-08-16 @ 11:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0