Bra igen

Linus somnade som sagt inatt och sov lugnt hela natten. Vaknade i morse som om inget hänt. Jättekonstigt, men ingen är gladare än vi. Händer det igen så får vi nog söka för det. Jag kände mig riktigt hjälplös och det var hemskt att se sitt barn fullkomligt vrida sig i smärtor så.
Tror inte på magsjuka. Aldrig varit med om att man får såå ont i magen av det och han spydde ju inte ens på riktigt. Det var mer hosta, hulka, spotta. Max 3-4 gånger så vart ju aldrig riktigt någon tömning.  Skitsamma var det väl, men jag hoppas vi slipper vara med om det igen.
 
Idag är det söndag. Jimmy har tagit åt sig extrajobb i eftermiddag/kväll. Skittråkigt idag men inte lika tråkigt när lönen kommer.
 
Snart kommer det ett gäng killar hit och ska bära upp bänken och fundamentet som alla borrmaskiner och grejs på satt i vår verkstad förut. De väger multum, säkert ett par hundra kg så killen som ska ha den, en kollega har samlat ihop typ 10 pers som ska komma hit och hjälpas åt att bära. Det största orosmolnet är om vår källartrapp håller. Jag håller mig helt klart här uppe så jag slipper se.
 
Adrian står just nu och dansar. Han dansar så fort man sätter på musik. Viftar med armarna och gungar upp coh ner med knäna. Undrar vem han fått det ifrån då varken jag eller Jimmy har någon vidare direkt taktkänsla, i nyktert tillstånd i alla fall ;)Tyvärr lyckas jag aldrig få någon bra film.
Igår när vi var på marknaden och stora ungarna åkte karuseller så är det ju mycket och hög musik. Adrian satt och dansade i sin vagn. Studsade upp och ner fram och tillbaka. Vi satte på honom skorna så han kunde dansa på marken och herregud vad han dansade runt. Så jäkla gullig. Någon gång ska jag lyckas få en bra film och lägga ut. När Sofia dansar gogo, och Sexy and I know it med LMFAO är favoriterna :D 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carola

Skumt! Lina hade förra söndagen extrem magvärk på kvällen, vaknade på måndagen & det var bra & sen på ont igen på kvällen.. Superskumt var det, har inte vart nåt sen dess!
Skönt att linus mår bra igen, svider ju verkligen i mamma hjärtat när dom har så ont!
Söt video på fb! Fina Adrian!
Kram på er! ❤

2012-08-26 @ 19:43:05
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0