Tisdagen.

Scheisse vilket tråkigt väder det är ute. Blir inga promenader med vagnen idag inte.
Jag och Adrian är hemma och myser med lopporna istället. Tack och lov håller de sig borta.
Loppor, löss, fästingar och sånt där äckel. Vad har de för vits i näringskedjan egentligen? Usch. De borde verklígen utrotas.

Jag blir trött och seg i hela kroppen när det regnar och är grått ute. Undrar när våren tänker komma till oss i år? 
Förra året vid den här tiden gick vi och räknade dagarna för att åka till Rhodos. Fisen låg och sprattlade i magen och imorgon är det ett år sen vi var på rutinultraljudet. Sjukt häftigt.  Här visste vi inte att det var en liten Adrian i magen, även om vi båda vid detta tillfälle var övertygade om att det var en kille.

Nu har vi inget semester att se fram emot så vi får se fram emot en vår och sommar i vårt hus nu. Kan ju erkänna att jag är lite avis på Linnea som drar till Egypten på torsdag dock.

Jag tror på riktigt att jag kommer få ett vansinnesutbrott på katterna som inte får gå ut snart. Det är ganska frustrerande och höra deras skrik-jam HELA tiden. Herregud. Tänkte att det kanske skulle bli bättre efter några dagar men de skriker bara mer och mer. När Nova väckte Adrian med sitt skrikande imorse var det nära att det blev kattmord vill jag lova. Vad ska man göra? Egentligen är det ju synd om dem, men de retar gallfeber på mig/oss.


Rättså söta, dock illalåtande!!


Kommentarer
Postat av: Carola

Ja söta är dom, synd att det är som det är! Vi bör hitta på nåt skoj i sommar! Ses imorgon babe! Puss & kraaam

2012-04-10 @ 21:53:20
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0