Förkylt vare här.

Stackars Adrian är jätteförkyld än. Ringde bvc imorse och pratade lite med vår sköterska där. Vi har ju nämligen nyss bytt bvc och i och med det även Familjeläkarmottagning och jag hade ingen aning om nummer dit och så. Jag sa dock att jag inte tyckte vi behövde träffa någon läkare idag men ville ju ha nummer dit ifall han blev värre och jag vetesjutton om jag inte tycker han blir sämre. Han har ingen feber men är superdupersnorig, och hes som en kråka. Hostan blir värre också. Men den kommer och går liksom. Får se hur hans skick är imorgon. Inte lätt att vara bebis och inte kunna fräsa ur näsan heller. Låt honom bli frisk nu!
Jag mår i alla fall mycket bättre idag. Skönt det.

Annars har jag inte mycket att förtälja idag. Jimmy jobbar och nu har Linus också åkt hem till sin pappa. Tyst, tomt och tråkigt hemma.
På torsdag sticker Jimmy iväg på hemvärnsövning tills på söndag. Det ser jag icke fram emot. Jag hatar att sova ensam hemma. Men tors-fre ska vi sova hemma hos morsan och hjälpa henne med hunden så att hon kan jobba ordentligt nu när pappa är i USA. Blir mycket pusslande med arbetstider för henne nu.

Ett gott skratt förlänger livet. Jag koller återigen på "En stark resa med Morgan och Ola-Conny". Det är så dåligt  så det är bra och jag kommer bli riktigt gammal om det där ordspråket stämmer. Haha!!


Kommentarer
Postat av: Josefin

Svårt det där, jag förstår dig.. men går det för lång tid så stick iväg med honom..mest så dem får kolla att där inte är någon infektion eller så. Man blir osäker när dem är så små, lättare när dem är större och kan tala för sig lite..

2012-04-24 @ 11:26:53
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0