Ett steg fram, sen två tillbaka.

Att avveckla amningen och lära Fisen att sova i egen säng gick käpprätt åt skogen nu när han blev sjuk. Typisk då det kändes som att vi var på väg i rätt riktning. Men vad gör man inte för sjuka gnälliga bebisar? Synd om honom. ♥
Idag har han ammat massor och sovit i mitt knä. Så fort jag försöker lägga honom i sängen vaknar han. Nu har han väl dragit igång en mjölkproduktion som heter duga.
Förkylningen är värre nu. Låter kraxig och hes och snoret rinner konstant ur den lilla näsan. Rosslar när han andas så jag vill bara hosta åt honom. Men han har i alla ingen feber. Alltid nåt. Imorgon får vi ställa in babysimmet helt klart.

Idag har det varit så tråkigt här hemma så Bella drog till sin pappa tidigare än normalt. Tråkigt, men jag förstår henne. Saknar henne redan.
Linus, han har nöjt spelat tv-spel och byggt Lego. Han är rätt lättroad till skillnad från sin syster. Nu sitter han och ser på Tom & Jerry och skrattar så han kiknar. :) Låter så härligt.

Nu ska jag (om jag lyckas lägga ner en sovande Fis) göra en kopp the.

Tjoflöjt!


Kommentarer
Postat av: Carola

Stackars lilla Adrian! Har han sovit i natt? Gör verkligen ont i mamma hjärtat & höra & se dom små liven sjuka. :(

Så är det här med, Noel har lättare att sysselsätta sig än Lina! Hoppas veckan går fort & dom stora kottarna får komma hem igen! Stor kram min fina, vi hörs på luren senare' <3

2012-04-23 @ 07:08:04
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0