Vad jag har gjort idag.

Idag har jag försökt att ha 1000 bollar i luften samtidigt för att inte deppa ihop totalt.
Jag kan säga att den här graviditeten avslutas då inte nå tidigare varken på grund av fysisk ansträngning eller vila. Bebis trivs i magen och kommer nog stanna där för evigt.

Runt lunch åkte vi till IKEA. I varsin bil för Jimmy skulle ju till jobbet på eftermiddagen. Fick spendera över en halvtimme i varuutlämningen för att få en fjuttig liten grej. Köpte massa gardinstänger, glödlampor, badrumsmatta så man slipper förfrysa fötterna inne på muggen, dörrmatta, en väggramp som till bokhyllan och lite smått o gott.
När jag kom hem runt 14 så stupade jag i säng och var såå trött och deppig. Sov i ca 1,5 timme och när jag vaknade deppade jag lite till och sen tänkte jag att om jag inte ska bli knäpp innan den här veckan är slut lär jag göra nåt.

Så vad har jag gjort? Jo jag har:

- Strykit gardiner.
- Tvättat Bellas fönster och satt upp gardiner.
- Tvättat köksfönstrena och satt upp gardiner och ordnat till det mesta kaoset i köket.
- Packat upp 2 kartonger med sängkläder, gardiner och dukar o grejs.
- Bäddat rent i vår säng.
- Dammsugit större delen avövervåningen och tvättat golven.
- Tittat på en riktigt dålig film då vi fortfarande inte har nån tv.

Det börjar se mer och mer ut som ett hem här nu. Skulle dock vilja ha gardiner till vardagsrummet också men vi har inte hittat några. Det är vita väggar, men en svartaktig fondvägg så vi vill ha nåt med lite färg på då allt annat också går i svart och vitt härinne. 2 fönster på varsin sida om rummet så vi behöver ju dubbla uppsättningar så att säga. Vill ju ha likadana i båda fönstren.
I vårt sovrum är det helvitt så där vill vi också ha nåt med lite färg på. Varken jag eller Jimmy är sådär jätteförtjusta i vitt vitt vitt, som många är. I alla fall inte vita gardiner till vita väggar.

Nu värker kroppen och ryggen mer än mest men nå bebiskänningar.. det har jag ICKE!!!!!!!!!

Bella har varit här två gånger och "hälsat på" Om man nu kan säga så när hon är i sitt eget hem. Första gången ville hon visa sin lillebror hur hon bor här och andra gången så ville hon kissa bara :)

Vi har bastu här hemma. Jag är lite sugen på att basta faktiskt. Men känns bra onödigt att värma upp en hel bastu för att jag ska sitta där i en kvart max innan jag tröttnar. Dessutom vet jag inte hur man gör.

Så vad ska jag göra nu? Trött är jag, men vill inte lägga mig för tidigt för då vaknar jag långt före tuppen imorgon och då blir dagen bara så lång. Det är riktigt värdelöst att inte ha nån tv. Hoppas den där jäkla boxen kommer snart. Jag blir knäpp! Och hur sjutton ska jag får morgondagen att gå?


Kommentarer
Postat av: Minna

Oj vad jag känner med dig just nu. Minns så väl sista tiden innan vår "trea" kom...usch. Det var rent ut sagt hemskt, förfärligt, vidrigt...ja allt på samma gång...hehe. Men vad impad jag är av att du fått gjort så mkt! Jisses människa, när jag var på slutet var det inte en chans att jag ens skulle tänkt tanken på att tvätta fönster, haha! Duktiga du.

Hoppas bebben kommer inom kort. Nyfiken på vad det blir för en liten filur ju.

2011-09-13 @ 12:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0