Ännu en dag.

och ingen bebis har kommit än. Det är skit men jag kan ju inget göra. Bara vänta. Max 20 dagar kvar idag.
Jag tror att jag har förlikat mej med tanken på att den inte kommer innan nästa vecka i alla fall. Nu vore det väl bra om den höll sig inne också över helgen så Jimmy kan hjälpa till att flytta imorgon även om jag inget hellre vill än att den kommer ute. Helst smärtfritt och med ett plopp bara. Man kan väl få drömma?

Igår var en riktigt skitdag! Jag var nätt o jämt uppe ur sängen innan klockan 16. Jo, jag var och lämnade Linus på fritids sen låg jag i sängen o såg på tv o grinade hela dagen. Hela livet kändes som att det var emot mig.  
Lämnade Linus på fritids som ska vara borta i över en vecka. Han kommer att få det jättebra på Cypern, men VARFÖR just nu?

Jag känner verkligen inte för att flytta i helgen. Jag vill ha lugn o ro och hela livet är bara kaos.
Får ständigt höra om hur dåligt vi har planerat och ja, det har vi. Jag vet! Men hade vi fått välja hade vi inte velat ha huset förrän 1 oktober, men det ville inte säljaren då han redan stod med dubbelt boende så där fick vi kompromissa lite.
Vi hade kunnat ha kvar lägenheten till 1/11 men då hade vi fått stå med dubbla boendekostnader i 2 månader. Så därför blev det liksom såhär. Killen som köper vår lägenhet bor i hyresrätt och där är det ju alltid den 1 i varje månad som gäller vid tillträde. Han hade tur som fick en som ville ta hans lägenhet med kort varsel, alltså från 1/10 villket betydde att han behövde in i vår lägenhet i slutet på september för att hinna flytta.. 
Svamligt blev det där, men det är alltså därför vi timat in flytt o barnafödande samtidigt. 
Men vi hade nog  räknat med att själva barnafödandet skulle vara överstökat här i dagarna men där fick vi ju långnäsa. Dumt, jag vet.

Annars är nog läget under kontroll här hemma. De flesta skåp och så är tomma och kartongerna är utkörda till huset redan. Jimmy är flitig som en räv medan jag mest sitter och tittar på. Jämn arbetsfördelning men jag håller faktiskt på att bakar hans unge :)
Tror att flytten kommer att flyta på ganska smidigt imorgon. Vid 10 drar vi igång. Sen brukar det alltid ta längre tid än man tror och mycket småkraffs o skit kommer fram när man börjar riva som man inte tänkt på.

Nu fick jag just ett sms att de kommit från till Cypern och att allt gått bra. Härligt!

Nu ska jag nog ta och vika ihop en kartong och kasta ner det sista i Bellas rum. Linus rum är helt klart. Bara möblerna kvar.

Ha det gött!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0