Tjock, pluffsig o allmänt oattraktiv.

Så känner jag mig just nu. När jag ser mig själv i spegeln så får jag nästan en chock. Känner inte igen mig själv. Jag har ca 8 kg kvar av överflödiga kilon till inskrivningsvikten och jag är rädd att de kommer bli kvar för alltid. Jag är såå jävla omotiverad till att ta tag i det också. Nåt/några kilon sitter väl på tuttarna, för de är ju inte riktigt naturliga just nu men resten sitter i en stor ring runt magen och ryggen. Gäddhänget på armarna. Arslet och för att inte glömma det värsta. DUBBELHAKAN!! Jag kräks.
Har typ inga kläder som passar förutom mysbyxor o nåt par typ baggyjeans. Leggings såklart. Vägrar köpa nya kläder i för stora storlekar också. 
Funderar starkt på att övertala Jimmy om att skaffa en crosstrainer. Då kan man ställa sig på den när man har några minuter över utan att det ska bli nåt större projekt. Jag hatar verkligen att promenera. Speciellt själv. 
Är sugen på att göra om vår verkstad vi har full med skit, till nåt slags aktivitetsrum. Bella o Linus spelar innebandy där nere och Bella drar ner sin laptop, sätter på musik och ställer sig framför en stor liggande spegel vi har där nere ( vi inte fått upp pga platsbrist ) och dansar.  Så lite gym o lekrum vore väl nåt. Synd att man inte är inredningsarkitekt. 
Sen att låta bli sötsaker - Värdelöst. Cola - inte så lätt när man har en colamissbrukande sambo. Äta rätt - ja vi äter väl faktiskt inte så onyttigt tycker jag. Lite mer grönsaker skulle väl inte skada dock.

Lördag idag. Jimmy o Bella är på Bellas innebandyträning. Hon tränar numera innebandy tisdagar och lördagar. Linus tränar på söndagar. Bella har kör på onsdagar. Jimmy har innebandy tisdag och torsdag. Kul att en annan får göra nåt. :/ Även om jag inte hade en ammande bebis har jag svårt att tänka mig när MIN egentid ska få plats?! Snart börjar ju Jimmy dessutom att jobba kväll varannan vecka. Men men. Så är det. Tänk sen när Adrian ska hinna med något också.
Imorgon har Jimmy match samtidigt som Linus har träning. Då måste jag sitta med en bebis på hans träning så Jimmy kan spela sin jävla match. Det är ju självklart. Hoppas bebisen är "snäll" då och inte vill maratonamma. 
Det är konstigt hur självklart papporna (oftast iaf) anser att det är att deras aktiviteter ska hinnas med till 100% när man får barn. From nästa vecka ska det kombineras med heltidsjobb också.

Idag är Adrian lite gnällig o sover nu på min arm. Sova själv går bara inte på dagen. Mamma är bäst. Ingen protest :)
Igår fick jag första kommentaren: "Är han inte väldigt stor?" Jag tycker inte att en 5,5 veckors på dryga 5 kilo är stor?! Det är ju för sjutton inte ovanligt att barn föds o väger närmare 5 kilo numera. Han har så goa kinder nu så man vill bara prutta i dem :)


Snick snackar lite med Barbapappa o hans kompisar. Beskyddad av stora Apan han fick av Carola m familj :)


Den svarta är finast tycker Adrian.


Ser ni Fluffkinderna?? :)


Jag är galet trött på våra katter. Främst den här lilla ögonstenen.



Hon må vara söt men såå dryg. Häromveckan gjorde Bella en sån här garnboll som vi satte upp i Adrians vagn som han skulle ha och titta på. Den hittade jag TOTALT sönderstrimlad i vagenen i morse. Kvar satt bara snöret i säkerhetsnålen. I Linus rum ligger just nu två st blommor välta över hans skrivbord. Fast det är nog den andra fan skyldig till tror jag.
De är så jäkla überaktiva just nu så jag blir tokig. Springer o ränner som om de hade eld i arslet. Allt ska attackeras. Vi är stenhårda på att de inte får ligga i Adrians grejer så de kanske är tjuriga o känner sig sotis. Tror även det är för de vill gå ut. Känner väl att det är närmre på nåt vis när man bor såhär? Inte vet jag. Så fort vi kommer ihåg att köpa halsband till dem ska de ut. Kanske de springer av sig lite och kan vara lite lugna när de kommer in.

Nåväl. Ta tag i lördagen En dusch skulle inte skada men Liten vaknade just så det får väl vänta :)


Kommentarer
Postat av: Carola

Vilken fin kille! O det där är den bästa livvakten ever! :P

Gumman! Jag vet hur det känns! Jag vet tro mig! Jag hatade oxå att gå,men började med små svängar med vagnen & nu är jag fast! Vill du låna en skiva zumba av mig & se om det är lika mycket din grej som min, jag har haft 2 crosstrainer & båda har dammat igen efter en månad. ;) men zumba är roligt! :)

Om du vill ha lite egentid, kanske klippa dig eller nåt sånt skoj så kan jag gärna vakta Adrian! Jag är ledig på torsdag, vi kanske kan ses i stan då & äta lunch & du kanske vill klippa dig eller bara ses & snacka skit? Puss gumman, jag finns 1 telefonsamtal bort vet du!

2011-10-22 @ 12:28:23
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: jessamys

Vet du snygging precis som du beskriver det kande jag mig i borjan med leo med. nar ska jag hinna fa egentid etc. Nar leo blev dryga fyra manader insag jag plotsligt att jag hinnr gora en massa och den har deppiga tiden ar bara nagra ar. Hade jag varit hemma haee jag ikommit ovr och promenerat. Vi kan borja simma om du vill?? Nar J jobbar kvall sa kan vi simma pa formideagen??

2011-10-22 @ 19:00:21
URL: http://jessamy
Postat av: Josefin

Väldigt stor är han väl inte alls? Helt naturlig skulle jag vilja säga :)Svårt att få igång motivationen sådär i början, eller överhuvudtaget.. man får försöka sparka sig själv i baken lite. Segt dock :)

2011-10-23 @ 07:27:20
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0