Studiedag

Idag har stora barnen studiedag vilket betyder att både skola och fritids är stängt.
Linus firade med att sova till 05:50. Suck. Nu är han ju så stor så han klarar sig framför tvn själv ett tag men det är ju inte som så att han är tyst av sig.
Adrian sov dock till 8:45. Varför kan han aldrig sova så länge när det bara är vi hemma? :)
Jimmy sov också länge. Lite för länge. 5:46 undrade jag om inte han hade försovit sig. Lite tight om tid att ta sig ca 1,5 mil till jobbet på 14 minuter. Haha! Hans klocka hade inte ringt.

Har lovat ungarna pepparkaksbak och pepparkakshusfix. Det har vi köpt färdigt så jag måste sätta ihop det åt dem så kan de få pynta sen.

Men alltså. Hur lätt är det att försöka gå ner i vikt i december? Pepparkaksdeg är ju bland det godaste som finns. Tror jag lägger det lite på is till januari. Jag är ju konstant hungrig. Förmodligen pga amningen. Helammar ju. Jag får bara dåligt samvete av att hålla på.
Men läsk och godis är fortfarande bara OK på helgen. (intalar jag mig) Och jag ska fortfarande röra på mig. Punkt.

Min stora son har börjat svära så tungan svartnar på honom. Det är "fy fan" och "jävlar" alldeles för ofta ur den där lilla munnen nu. Jag skyller på skolan. Han är trotsig till 1000. Ljuva 6-åringar.
Sådärja. Nu har han spöat upp syrran också. Jag lär amma färdigt och gå och medla.


Kommentarer
Postat av: Carola

Ja 6 åringar är bra ljuvliga.. Haha.. Lina tog ketchup flaskan & sprutade på mig vid middagen. Det är då man ska andas & räkna till en miljon va? Hon gör saker så man tappar hakan tame f-n.. & säger, ni vill se mig död! Bara en sån sak, vart kommer det ifrån? Söta när dom sover iaf! ;)



Hoppas ni haft en mysig dag idag! Vi ska fixa pepparkaks bil i år. Blir till helgen tror jag! :)



Krama på er alla! <3

2011-11-29 @ 18:52:41
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0