Skrikfest.

Idag har Adrian haft en riktig skrikfest här på eftermiddagen. Jag blir rätt ställd då han fram tills för nån vecka sen i princip aldrig skrek. Det gör riktigt ont i mammahjärtat när han skriker så hjärtskärande och man inget kan göra för att lugna honom. Nu sover han dock och verkar lugn igen. Min lilla plutt.

Nu har stora kidsen åkt iväg i en vecka igen. Det suger. I lördags kväll hade jag kunnat göra vadsomhelst för lite lugn och ro när det bråkades och gnälldes. Idag saknar man det när det är helt tyst i huset. Aldrig är man nöjd. :)

Idag är jag sugen på allt onyttigt som går att äta. Choklad, cola, ja typ SOCKER! Tur vi inte har nåt hemma. Chips o cola har vi då min käre sambo inte är så stöttande i det hela. Drick cola och ät chips framför mig bara, gör det. Men han ser ju ut som ett sugrör också. Jag har iaf dragit mitt pass på crosstrainern. 12 minuter orkar jag nu minsann. Haha. Det är ju löjligt. Fast det är faktiskt mer mitt högra knä än konditionen som gör att jag inte orkar längre. Men det tar sig. Hade planerat för en liten promenad också. Men tappade suget.

Imorgon ska jag på återbesök hos Klarabarmorskorna och prata om förlossningen. Har väl egentligen inte mycket att säga då förlossningen blev över all förväntan. Tänker dock klaga på den första skatan till barnmorska jag fick.. som jag bytte bort.


Kommentarer
Postat av: Emp

Haha jag skulle testa stå i plankan, jag kom inte ens upp på tå. Var glömde jag mina magmuskler undrar jag?

2011-11-21 @ 23:14:44
URL: http://empolie.blogg.se/
Postat av: Josefin

Haha,jag går upp i vikt bara jag glor på en chipspåse..medans min sambo kan trycka i sig allt fett han vill och fortfarande vara smal..rättvist!

2011-11-22 @ 11:35:32
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0